Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.532
% 3.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.532
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Birleşik Krallık, Edinburg Reformları ile Hızlandı

Birleşik Krallık Maliye Bakanı Jeremy Hunt, Brexit sonrası ekonomik büyümeyi amaçlayan Edinburg Reformları‘nı paylaştı.

Kripto endüstrisinde ayı piyasası hakimiyetini sürdürüyor. Ancak diğer taraftan, kripto alanında yapılan girişimler ve gelişmeler ön plana çıkıyor. Birçok ülke, kripto endüstrisine yönelik çalışmalar yürütmeye başladı. Diğer tarafta blockchain konusunda da artan bir benimsenme söz konusu. Merkez bankası dijital para birimi (CBDC) çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bu süreçlerin ortasında Birleşik Krallık, Edinburg Reformları‘nı duyurdu.

Edinburg Reformları, Kripto Yatırımlarını Teşvik Ediyor

Avrupa Birliği‘nden Brexit ile sansasyonel bir çıkış yapan Birleşik Krallık, ekonomik hamleler kapsamında Edinburg Reformları‘nı hazırladı.

30 maddeden oluşan bu reformlar, Birleşik Krallık‘ın finans sektörünü canlandırmak istiyor. Birleşik Krallık‘ın ekonomi yöneticileri, kripto endüstrisine de perde araladı.

Birleşik Krallık, ülkedeki kripto işletmelerine daha fazla yatırım yapmayı planlıyor. Ayrıca bu reformlar ile birlikte, dijital sterlin üzerinde de çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Birleşik Krallık hükümeti, şirketlerin düzenlenmiş bir alanda merkeziyetsiz teknolojileri deneyebilecekleri “Finansal Piyasalar Altyapı Korumalı Alanı‘nı” yeniden teşvik ediyor.

Birleşik Krallık‘ın yeni hamlesi, dijital sterlin, kripto şirketlerine yatırımlar ve blockchain geliştirme çalışmalarına odaklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir