Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Birikim Varlık ve Platform Turizm halka arzı yarın başlıyor

Investing.com – Geçen hafta halka arz başvuruları SPK tarafından onaylanan Birikim Varlık Yönetim A.Ş. ve Platform Turizm Taşımacılık’ın halka arzında talep toplama süreci, 8 – 9 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

Birikim Varlık, halka arz ile 50 Milyon TL olan sermayesini 6 milyon TL artırarak 56 milyon TL’ye çıkaracak. Ayrıca halka arzda mevcut ortaklardan Altınhas Yatırım Holding A.Ş.’ye ait 6 milyon TL nominal değerli paylar da satışa sunulacak. 

Şirket, 12 milyon TL nominal değerli paylarını 8 ve 9 Aralık tarihlerinde olmak üzere 2 gün boyunca 14,2 TL sabit fiyattan satışa sunacak. Birikim Varlık, borsaya kote olduktan sonra BRkVY kodunu alacak olup satış sonrası pay dağıtımında eşit dağıtım yöntemi kullanılacak. 

Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz edilecek 49.500.000 TL nominal değerli payları da 8 – 9 Aralık tarihlerinde halka arz edilecek. 9,1 TL sabit fiyatından satışı gerçekleşecek olan paylar, talep toplama süreciyle ilgili işlemlerin tamamlanmasının ardından Borsa İstanbul’da PLTUR koduyla işlem görecek. Platform Turizm payları da eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak. 

Halka arz ile ilgili yapılan açıklamada talep toplama sürecinde PLTUR.HE payları için iletilecek emirlerde yalnızca [İptale Kadar Geçerli (İKG)] emir tipinin kullanılması gerektiği bildirildi. Ayrıca İlgili sırada maksimum emir değeri 450.450.000 TL olarak belirlendi.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir