Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.096
% 4.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.096
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Birçok Kez Bilen Analist: Bitcoin Bu Seviyelere Düşecek!

Bitcoin (BTC), 27 Nisan’da doların etkisinde kalmayı sürdürüyor. Dolar, piyasadaki tüm riskli varlıkları tehdit etmeye devam ediyor. Coinmuhendisi.com olarak olarak, piyasanın genel durumunu, Bitcoin için beklenen seviyeleri ve analist görüşlerini aktarıyoruz.

Bitcoin desteklere tutunmaya çalışıyor

Bitcoin (BTC), 27 Nisan’da doların etkisinde kalmayı sürdürüyor. Dolar, piyasadaki tüm riskli varlıkları tehdit etmeye devam ediyor. Bitcoin ise, 27 Nisan’da boğaların kısa vadeli destek seviyelerini kontrol altına almak için gösterdiği tüm çabaya rağmen güvensiz bir manzara sunuyor. 26 Nisan’da 37.700 dolara gerileyen Bitcoin, hemen ardından başlayan rahatlama rallisiyle 39.200 dolara kadar yükseldi. Bu seviyenin desteğe dönüştürülmesi artık kritik önem taşıyor.

Kripto para birimleri üzerine yaptığı analizler ve tahminleriyle tanınan analist Michaël van de Poppe, BTC/USD paritesinin kısa vadeli dirence saldırabilmesi için, 39.300 doların sıçrama tahtası görevi görebileceğine dikkat çekti. Analiste göre parite bu seviyeyi dönüştürmesi halinde 42.600 doları hedef alabilir. Analist, Bitcoin hakkindeki görüşlerini aktarmaya şu şekilde devam ettİ:

Bu seviyeyi destek olarak kaybedersek, dip fiyatların altındaki likiditeyi tetikleyeceğimiz için burun üstü çakılacağımızı düşünüyorum. Piyasalar patlamaya hazırsa, nihayetinde 30 bin dolarda dip yapabileceğimizi düşünüyorum.

Dolar kontrolleri, kritik direnç yaklaştıkça yükseldi

Michaël van de Poppe, BTC fiyatı için 30 bin dolar tahmininde bulunan tek analist değil. 30 bin doları hedef alan diğer isimler arasında Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes ve Bloomberg Intelligence Baş Emtia Stratejisti Mike McGlone da yer alıyor. Bu arada Hayes, son blog yazısında, varlık fiyatlarının kısa vadeli ve orta vadeli görüşünü genişletti. Hayes, Bitcoin fiyatının 2030 yılına kadar sırasıyla 1 milyon dolara, altının ise 20.000 dolara ulaşacağını söylediği. XAU / USD, 18 Nisan tarihinde yaklaşık 2.000 dolar seviyelerinden işlem görüyordu.

27 Nisan’da 103.28’e ulaşan DXY, Mart 2020’den itibaren en yüksek seviyelerine ulaşmaya ve kırılmaya çalışıyor. Başarılı olması durumunda, bu durum, on yılların en yüksek seviyeleri anlamına gelecek bir şey. Van de Poppe, izlenmesi gereken seviye olarak 103.77’yi işaretlerken, yukarı yönlü bir kırılma Bitcoin ve diğer risk varlıkları üzerindeki baskıyı azaltacaktır. Analist açıklamalarına şu şekilde devam etti:

DXY kendisine yeni bir zirve bulursa – ki bu büyük olasılıkla bu yüksek seviyelerin üzerinde olacak – ve likiditeyi oraya götürürse, bence uzun Bitcoin olmak isteyeceksiniz. DXY geri çekilmesinin BTC / USD geri kazanım desteği ile birlikte gelmesi durumunda BTC için “ciddi bir koşu” anlamına gelir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir