Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.448
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.448
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bir DeFi Projesi Daha Saldırıya Uğradığını Duyurdu

Merkeziyetsiz finans protokolü Badger DAO, saldırıya uğradı. Protokolden 10 milyon dolarlık çeşitli kripto para çalındı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen DeFi protokollerinden Badger DAO dün gece saldırıya uğradı. Etkilenen kullanıcılar, ilk olarak projenin Discord kanalında getiri çiftçiliği ödüllerini talep ederken ve Badger vaultları ile etkileşime girerken, cüzdan sağlayıcılarının ek izinler için sahte taleplerde bulunduğunu fark ettiklerini bildirdi. Saldırının ise temel protokol sözleşmelerinde değil, Badger.com kullanıcı arayüzündeki bir istismarın sonucu olduğu tahmin ediliyor. Proje katılımcılarından biri saldırı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bir grup kullanıcının [adresin] vault fonlarında çalışmasına izin veren istismar adresi için ayarlanmış onayları varmış gibi görünüyor… Durumu fark ettiğimizde, hiçbir şey hareket etmesin diye tüm vaultları dondurduk ve onayların nereden geldiğini, kaç kişinin bunlara sahip olduğunu ve sonraki adımların ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz.”

Projenin resmi Twitter hesabı saldırıyı doğruladı:

Saldırganın 185 WBTC, 136.000 cvxCRV, 64.000 veCVX ve vaultlarda yer alan çeşitli formlarda Bitcoin ve sentetik Bitcoin aldığı tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir