Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.821
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.821
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bir Blockchain Uzmanı, Binance Smart Chain’i Hedef Aldı

GitHub’da @kaber2 isimli anonim bir blockchain uzmanı, Binance Smart Chain (BSC) hakkında öfke dolu sözler söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain uzmanı, Binance Smart Chain’in birçok özelliğine vurgu yaparak platformu eleştirdi.

https://twitter.com/mewn21/status/1461422190365233153

kaber2’ye göre platformun bir kod incelemesi bulunmuyor ve bu nedenle yamalar, uygun açıklamalar yapılmadan gerçekleşiyor. Bu sebeple hangi sorunların çözüldüğünü bulmak oldukça zor hale geliyor.

Ayrıca BSC’nin geliştirme sürecinin beta testinden yoksun olduğunu ifade eden blockchain uzmanı, yeni güncellemelerin işleri daha da zora soktuğunu söyledi. Ek olarak BSC ekibinin hata raporlarına da dikkat etmediğini ifade etti.

Eleştirmen, eşler arası işlem ağlarının devre dışı bırakılmasıyla da tüm ağın oldukça merkezi bir hale geldiğini vurguladı.

Merkezileştirme Sorunu

kaber2, en büyük CEX ekibini “cash grab” yaklaşımıyla suçladı. Binmance’in gerçekten iyi çalışması için mütevazı kaynakları bile genişletmeye istekli olmadığını ifade etti.

Elinde 2.35 milyon dolarlık Binance Coin (BNB) olduğunu söyleyen eleştirmen, varlıklarını tasfiye etmeyi düşündüğünü de söyledi.

Daha önce de Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Binance ekibini akıllı sözleşmeler ortamını merkezi bir hale getirmekle suçlamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir