Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.977
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.977
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

BinaryX Neden düşüyor?

Binance Labs tarafından yatırım yapılan bir blok zinciri oyunu olan BinaryX Token (BNX) altcoini, en yüksek noktası olan 175 dolardan son on gün içinde düştü ve son 24 saat içinde %50’den fazla değer kaybetti.

BinaryX Neden düşüyor?

BinaryX Token (BNX) kullanıcıları uygun fiyattan stake ettikleri varlıklar ile yaklaşık 10x kâr elde etmişlerdi. Kilitlerin açılımıyla  yatırımcılar ellerindeki BinaryX Token (BNX) varlıklarını satmaya başladı ve bu durum neticesinde BNXin fiyatı 175 dolardan 57 dolara kadar düştü.

Düşüşe Sebep Olan Cüzdan Haraketleri 

Elinde en çok BNX tutan 30 adresin, toplam arzın %98’ini elinde tuttuğu biliniyor. Lookonchain verilerine göre göre 3 farklı adresin, BNX’in işlem gördüğü PancakeSwap’taki BNX likidite havuzunu sıfırladığı, BNX-BUSD havuzundaki BNXlerini çektiği ve hepsini sattığını görülüyor.

Bu 3 adres yaklaşık olarak 2 milyon dolar değerinde BNX satışı gerçekleştirmiş durumda. Yapılan satışların ardından yatırımcısının panik satışları BNX’in düşüşünü daha da derinleştiren etken oldu.

BinaryX Ekininden Açıklamalar :

BinaryX ekibi olayın ardından resmi Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

BinaryX ekibi 4 Aralık tarihinde ise yine resmi Twitter hesabı üzerinden başka bir paylaşım yaptı:

*Düşüşün şuan nereye kadar sürebileceğini kestirmek zor; ancak bu tarz durumlarda, ilgili varlığın alımı ve satımı yahut üzerinde işlem açımı gibi girişimlerde bulunurken, dikkatli olmanızda fayda var.

Bu tarz anlık bilgilendirmelerin devamı için bizleri Youtube,  Telegram, ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version