Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.409
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.409
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

BinanceTR Avalanche AVAX Coini Listeledi !

Binance TR tarafından yapılan açıklamada işlemlerin 30 Kasım 2020 15.00’da başlayacağı belirtiliyor.

 

Bitcoin borsası Binance TR, Dün itibarıyla Avalanche’ı (AVAX) listeleyeceğini duyurdu.

https://twitter.com/BinanceTR/status/1333380541610135553?s=20

Avalanche (AVAX) 30/11/2020 saat 15.00’da  Binance TR’de alım satıma açıldı. AVAX/TRY işlem çiftinde sıfır piyasa yapıcı (maker) komisyonu ile alım satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. AVAX yatırma işlemlerinize ise şimdi başlayabilirsiniz.

Binance Türkiye Sizlerden gelen talepler doğrultusunda daha fazla Türk Lirası (TRY) işlem çiftlerini eklemeye ve sene sonuna kadar TRY işlem çiftlerinde sizlere komisyonsuz hizmet vermeye devam edecek.

AVAX Coin Nedir?

https://youtu.be/YNuUwsh0oLk

AVAX coin, Avalanche ağını güvenceye almak ve platformda yeni ağlar oluşturmak için kullanılan token’dır.

Açık kaynaklı bir platform olan Avalanche’da kullanıcılar, merkezsiz finans uygulamaları ve kurumsal Blockchain’ler ile birlikte çalışabilir, ölçeklenebilir uygulamalar oluşturabiliyor. Burada asıl amaç, Avalanche’deki geliştiricilerin karmaşık kural kümelerine sahip, güçlü, güvenilir ve güvenli uygulamaları ve özel blok zincir ağlarını kolayca oluşturmasına ya da mevcut özel veya genel alt ağlar üzerine uygulamalar inşa etmesine izin vermektir.

Öte yandan yapılan açıklamalara göre Avalanche, işlemleri bir saniyenin altında onaylayabilen, Ethereum geliştirme araç setinin tamamını destekleyen ve milyonlarca bağımsız doğrulayıcının tam blok üreticisi olarak katılmasına olanak tanıyan ilk akıllı sözleşmeler platformu olduğunu ifade ediyor.

Bunların yanı sıra Avalanche platformunun oldukça güvenilir olduğu ve hatta %51 saldırılarına büyük oranda dayanıklı olduğu belirtiliyor. Avalanche mimarisinde; konsensüs makineleri, sanal makineler, zincirler ve alt ağlar bulunuyor. Avalanche’deki her şey bir alt ağ olarak tasarlandı ve her zincir bir alt ağın parçası olarak çalışıyor. Doğrulayıcıların ise “Birincil Ağın” bir üyesi olması gerekiyor. “Birincil Ağ”da ise zincir bulunuyor: Platform zinciri, borsa zinciri ve sözleşme zinciri.

P-Chain olarak adlandırılan platform zinciri, Avalanche üzerindeki meta veri zinciridir ve doğrulayıcıları koordine eder, aktif alt ağların kaydını tutar ve yeni alt ağların oluşturulmasına izin verir. Öte yandan X-Chain yani borsa zinciri, Avalanche’deki varsayılan varlık zinciridir ve yeni varlıkların oluşturulmasına, varlıkların kendi arasında takas edilmesine ve alt ağlar arası transferlere olanak tanır.

AVAX Coin Nereden Alınır?

AVAX coin’i dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip olan kripto para borsası Binance ile satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir