Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.914
% 6.89
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.914
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance’ten Sonra Coinbase Harekete Geçti

Binance’in 4,3 milyar dolar ceza ödemesi ve ABD’deki suçlamaları kabul ettikten sonra CEO Changpeng Zhao’nun istifasını kabul etmesi, kripto tarihine ciddi bir şekilde yazılacak. Dünya’nın en büyük kripto borsası Binance’in rakibi Coinbase, bunu hem öğretici bir an hem de kendi yaklaşımının doğrulanması olarak görüyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong Salı günü yaptığı açıklamada; “Coinbase’in 2012’deki kuruluşundan bu yana uzun vadeli bir bakış açısına sahibiz. Zamana direnen nesiller boyu bir şirket olmak için uyumluluğu benimsememiz gerektiğini biliyordum.”

“Lisansları aldık, uyumluluk ve hukuk ekiplerini işe aldık ve markamızın müşterilerimize güven ve kurallara uymakla ilgili olduğunu açıkça ortaya koyduk.”

Salı günü açıklanan mahkeme kayıtlarına göre, Binance Ceo’su CZ, ABD Adalet Bakanlığı ile yapılan savunma anlaşmasının bir parçası olarak şirketin CEO’su olarak görevinden ayrılmayı kabul etti. Kara para aklamayı önleme ihlallerinden dolayı suçunu kabul etti ve 50 milyon dolar para cezası ödeyecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Dünyanın en büyük kripto para borsası, kara para aklama, lisanssız para aktarma işi yürütmeye yönelik komplo kurma ve yaptırım ihlalleri suçlamalarını kabul ediyor.

Binance ayrıca 1,8 milyar dolar para cezası ödeyecek ve bunun dışında 2,5 milyar dolar daha ödemesini gerektiren bir müsadere emrine razı olacak.

Coinbase CEO’su Armstrong’un yorumları, uyumlu yaklaşımı benimsemenin ne kadar zorlu bir yol olduğuna değindi. Gönderisinde “Uyumlu bir yaklaşım benimsemek daha zor ve pahalı. Müşterilerin istediği her ürünü yasa dışı olduğunda piyasaya süremezsiniz” dedi.

“Bugünkü haberler, bunu zor yoldan yapmanın doğru karar olduğunu güçlendiriyor. Artık bu sektörde yeni bir sayfa açma fırsatımız var.” Diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir