Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.058
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.058
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance’ten Sızıntı Haberlerine Karşı Hızlı Yanıt!

binance

Dünya çapında önde gelen kripto para borsası Binance, bir kullanıcı tarafından ortaya atılan, KYC (Müşterini Tanı) bilgilerinin karanlık ağ sitelerinde yayıldığı suçlamalarını reddetti.

Kripto para borsası Binance, “otteroooo” kullanıcı adı altında X platformunda bir kişinin, Binance müşterilerine ait KYC bilgilerinin karanlık web üzerinde satışa sunulduğu ve GitHub üzerindeki hacker grupları tarafından dağıtıldığı iddialarına yanıt verdi.

Binance ve onun hızla konuya müdahil olan güvenlik ekibi, bu iddiaları detaylı bir şekilde incelediklerini ve Binance’in sistemlerinde herhangi bir sızıntının bulunmadığını, dolayısıyla kullanıcı hesaplarının güvenli olduğunu belirtti.

Güvenlik ekibinden yapılan açıklamada, “Güvenlik ekibimiz, karşılaştığımız her türlü potansiyel tehlikeyi dikkatle incelemiş ve Binance sistemlerinde herhangi bir sızıntı yaşanmadığını teyit etmiştir. Kullanıcı hesapları, çok katmanlı güvenlik önlemleri aracılığıyla korunmaktadır. Bu önlemler arasında MFA, biyometrik doğrulama ve kimlik doğrulayıcılar bulunmaktadır.

Kullanıcılarımızın güvenliği her zaman önceliğimizdir ve potansiyel güvenlik zafiyetleri hakkında bize bilgi veren herkese minnettarız; bu sayede gerekli önlemleri alabiliriz.” ifadelerine yer verildi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir