Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.401
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.401
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’den Önemli Shiba Inu Kararı: Listeye Girdi!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir Shiba Inu (SHIB) çifti olan SHIB/GBP’yi listesine ekledi. Kripto yatırımcıları artık her iki token’in birbirine karşı çekilmesiyle elde edilen ortalama geri dönüş ticaretinden yararlanabilir.

Binance’te yeni Shiba Inu çifti listelendi

Binance kullanıcıları artık SHIB/GBP çiftinde işlem yapabilecek. Resmi duyuruya göre JASMY/EUR ve KNC/BNB çiftleri de işlemlere açıldı.

Binance ilk olarak Mayıs 2021’de Shiba Inu’yu listeledi ve meme token’i benimseyen ilk büyük kripto borsalarından biri olarak tarihe geçti. Şirketin ABD merkezli yan kuruluşu Binance.US, geçen yıl Eylül ayında SHIB işlemlerini başlattı. Şubat 2022’de kripto para devinin gözetim kolu olan Binance Custody, Shiba Inu’ya ve diğer bazı kripto paralara destek ekledi. Platformunda SHIB ticaretini teşvik etmek için Binance, yeni kullanıcılar için SHIB’de 100.000 doların üzerinde bir hediye vererek Mart ayında ücretsiz Shiba Inu (SHIB) kazanmalarını sağladı.

SHIB, 2021’den bu yana sayısız borsada listelendi

Shiba, 2021’den bu yana Gemini, Kraken ve Coinbase gibi birçok büyük borsada başlatılan sayısız liste gördü. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Nisan ayında, kripto borsası Robinhood, yoğun talep üzerine Shiba Inu’yu listeledi. Listeleme lehine bir change.org dilekçesi yaklaşık 600.000 imza topladı.

Shiba Inu’dan son gelişmeler

Shiba Inu burn portal ivme kazanmaya devam ediyor. Raporlara göre, portalın geçen hafta faaliyete geçmesinden bu yana tarihi 25 milyar SHIB yakıldı. Yakın tarihli bir duyuruya göre, Shiba sahipleri 17 Mayıs’tan itibaren SHIB token’lerini yaktıkları için ödül alabilecekler.

Shiba Inu (SHIB), balinalar arasında “tutulan” en büyük token olmaya devam ediyor

Bu balinalar şu anda 1.280.237.629 dolar değerinde SHIB’ye sahip. Shiba, bu metrik sayı büyümeyi yansıttığı için günler içinde yaklaşık 5.000 sahip kazandı. WhaleStats’a göre toplam SHIB sahiplerinin sayısı şu anda 1.144.159. Vogue Business tarafından yayınlanan bir rapora göre, ünlü moda markalarından Gucci, Kuzey Amerika’daki belirli konumlarda Shiba ve diğer bazı kripto para birimlerini kabul etmeye başlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir