Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.856
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.856
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance’den Önemli SHIB Hamlesi: Büyük Haber Gelebilir!

Kullanıcılar artık Shiba Inu (SHIB) ekosisteminin yönetim tokenı olan Bone ShibaSwap’ın (BONE) fiyatını Binance’de takip edebilir. Bu durum, Binance’in daha sonra BONE’u listeleyebileceğine dair spekülasyonlara yol açtı. İşte detaylar…

SHIB fanları, BONE fiyatını Binance üzerinden takip edebilir

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük Bitcoin ve altcoin borsası Binance, yakın zamanda Shiba Inu ekosisteminin yönetim tokeni Bone ShibaSwap için fiyat takibini etkinleştirdi. Bunu takiben, Shiba Inu destekçileri, ticaret amaçlı ticaret hacmi açısından dünyanın önde gelen kripto borsasında Bone ShibaSwap’ın potansiyel bir listesini beklemeye başladı.

Binance, daha önce birçok kez en popüler köpek temalı tokene olan sevgisini gösterdi. Bu ay Binance Learn and Earn, yeni kullanıcıları yıllık yüzde 100 getiri oranı ve 45 bin SHIB tokenı ile ödüllendirme amacını duyurdu. Mega bir promosyon başlattı. Shibarium’un potansiyel lansmanı hakkındaki haberler tüm sosyal medya platformlarında tartışıldığı için BONE çok fazla ilgi görmeye başladı.

Haziran ayının başında Seyşeller merkezli BTCEX Borsası, Bone ShibaSwap’ın (BONE) listelendiğini resmi olarak duyurdu. BONE, Shibarium’da önemli bir rol oynayacak. Tokenın, akıllı sözleşmeleri ve işlemleri işlemek/yürütmek için gerekli işlevselliği sağlayacağı belirtiliyor. SHIB Katman 2 çözümünde yerel “Gas Token” olarak kullanılacağı bildiriliyor. BONE şu anda ShibaSwap’ın yönetim tokenı olarak hareket ediyor. SHIB Ordusunun yaklaşmakta olan teklifler üzerinde oy kullanmasına izin veriyor. Kullanıcı ne kadar çok BONE tutarsa, bu gelecekteki önerilerde oyları o kadar fazla ağırlık taşır.

SHIB, geçtiğimiz hafta sert yükseldi

Bu sırada SHIB, ciddi bir değer artışı gördü. Shiba Inu’nun yerel SHIB tokeni, kripto piyasası yatırımcılarının büyük coin’ler arasında kısa bir rahatlama rallisi sırasında irrasyonel coşku göstermeleriyle geçen hafta değerinin neredeyse yarısı kadar yükseldi. SHIB, CoinGecko verilerine göre, yatırımcılar için yaklaşık yüzde 48’lik bir maksimum kazanç kaydederek, geçen hafta sonu 0.000074 dolar seviyesinden Çarşamba sabahı 0.000011 dolar seviyesine yükseldi.

Sıçramanın büyük bir kısmı Salı günü Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerindeki bir rahatlama rallisinin ortasında geldi. Traderlar, büyükler arasındaki bir yavaşlamanın ortasında kâr elde ederken, yazı yazılırken token 0.000001025 dolar seviyesine düştü. Uzmanlara göre fiyat grafikleri, daha fazla sıçrama olması durumunda 0,0000082 dolarda destek ve 0,0000011 dolarda direnç gösteriyor. Ancak SHIB, geçen yıl Ekim ayında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 89 düştü. Token, şu anda 6 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahipti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir