Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.664
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.664
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance’den Önemli Duyuru: Bu NFT Token Geliyor!

Binance Yapay Zkea NFT

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, yeni bir non-fungible token (NFT) piyasaya sürdüğünü duyurdu. coinmuhendisi.com olarak duyurunun detaylarını aktarıyoruz…

Binance’ten non fungible token (NFT) hamlesi!

Binance, bugün yaptığı bir duyuruda yarın, Türkiye saati ile 14’te “The Muhammad Ali Experience” isimli Gizemli Kutu (Mystery Box) Koleksiyonunu sunmaktan heyecan duyduğunu açıkladı. Açıklamaya göre NFT’ler, merhum efsanevi boksör Muhammed Ali’yi içeren orijinal, gerçek hayat resimlerini sergiliyor ve onun güven, inanç, özveri, saygı, verme ve maneviyattan oluşan altı temel ilkesini öne çıkarmak için dönüşümlü olarak değişecek.

NFT koleksiyonunun arasında Muhammed Ali’nin imzasının yanı sıra, ondan ilham alan altın heykeller ve kullanıcıların kariyerindeki ihtişamından bir parça paylaşmaları için Muhammed Ali Experience logosu yer alacak. “Muhammed Ali Deneyimi” Gizemli Kutu koleksiyonu altı nadirlik seviyesinde altı video NFT’den oluşur: Bronz (N), Gümüş (R), Altın (SR), Platin (SR), Elmas (SSR) ve Ultra Elmas (SSR) .

Bu NFT’lerin işlevi neler olacak?

Her NFT bir yardımcı programın kilidini açar. Bronz (N) – Yaklaşan Muhammed Ali Deneyimi Müzesi ve Muhammed Ali Deneyim Metaverse Müzesi’ne erişim kartı sunar. Gümüş (R) – Yaklaşan Muhammed Ali Deneyim Müzesi ve Muhammed Ali Deneyimi Metaverse Müzesi’ne VIP üyelik erişim kartı sunar. Altın (SR) – Muhammed Ali’nin dijital eserine erişim sağlar. Platin (SR) – Muhammed Ali imzalı bir baskının NFT’sidir. Elmas (SSR) – Muhammed Ali imzalı tuvalin NFT’sidir.

Ultra Elmas (SSR) – Sanatçı Mike Bundlie ve Muhammed Ali’nin karısı tarafından tuval üzerinde 500 dolar değerinde altın pul bulunan özel bir fiziksel imzalı tuvalden oluşur. NFT’nin nadirlik düzeyine bağlı olarak, kullanıcılar kilidi açılmış NFT’lerini çeşitli şekillerde alacaklardır. Örneğin Bronz ve Gümüş NFT alanların bilet NFT’leri bir airdrop olarak cüzdanlarına gönderilecektir. Diğer nadirlik seviyesindekiler için ise işlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance, kullanıcıların Twitter ve sosyal medya hesaplarını takip etmesini tavsiye ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir