Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.466
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.466
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance’den Bu 5 Altcoin İçin Kritik Duyuru: Delist Ediliyor!

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yeni bir duyuru yaptı. Bitcoin ve altcoin borsası, bazı altcoin’lerde işlem çiftlerini delist edeceğini, yani platformdan kaldıracağını bildirdi. 28.01.2022, Türkiye saati ile 06:00’dan itibaren artık platformda artık aşağıdaki beş ticaret çiftiyle işlem yapılamayacak. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Binance’ten yeni bir altcoin duyurusu geldi

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük Bitcoin ve altcoin borsası olan Binance, 28 Ocak’ta beş ticaret çiftini platformdan kaldıracağının haberini verdi.  Bu işlem, iki gün sonra, TSİ 06:00’da gerçekleşecek. Platformdan çıkarılacak olan işlem çiftleri ise şu şekilde:

  • Hegic (HEGIC) / Ethereum (ETH)
  • Kusama (KSM) / AUD
  • Hifi Finance (MFT) / Binance Coin (BNB),
  • Swipe (SXP) / AUD,
  • Nem (XEM) / Binance USD (BUSD)

Kullanıcılar, yukarıdaki kripto para birimlerini Binance’de bulunan diğer işlem çiftleriyle yine takas edebilecek. Yukarıdaki altcoin’lerin bazılarının belirli bir para birimine sabitli stablecoin’ler olduğunu belirtmekte fayda var.

Binance, yeni altcoin’ler listelemişti

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük kripto borsası, Polkadot ekosisteminde yeni bir altcoin projesinin yanı sıra Terra’ya (LUNA) dayalı başka bir kripto para listelemişti. Binance, yeni duyurusunda, Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme platformu olan Acala’yı (ACA) ve Polkadot (DOT) parachain’i listelediğini söyledi. Aynı gün saatler sonra Binance, Terra Blockchain’inde bir borç verme ve ödünç alma protokolü olan Anchor Protocol’ü (ANC) listelediğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir