Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.717
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.717
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’den Bu 29 Altcoin’i Kapsayan Önemli Duyuru!

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, 23 altcoin ile ilgili çeşitli duyurularda bulundu. coinmuhendisi.com olarak duyuruların detaylarını aktarıyoruz…

Binance, kullanıcıların kredi ve banka kartıyla çeşitli altcoin projelerini almalarını sağlıyor

Binance, bugünkü duyurusunda “Kredi/Banka Kartı ile Kripto Satın Al aracılığıyla Binance’de yeni itibari paraya dayalı listelemeler ile tanışın” ifadelerini kullandı. Kullanıcılar artık kredi/banka kartı kullanarak AION, ALPACA, AMP, BEL, DATA, DEGO, DEXE, DGB, EPS, ERN, KEY, ONG, OXT, PHA, RAD, STRAX, TORN, TWT ve WING satın alabilecekler. AION, ALPACA, AMP, BEL, DATA, DEGO, DEXE, DGB, EPS, ERN, KEY, ONG, OXT, PHA, RAD, STRAX, TORN, TWT ve WING ile satın alınabilecek yeni fiat para birimleri arasında Türk Lirası da bulunuyor. Tam liste ise şu şekilde: AUD, BRL, EUR, GBP, NZD, RUB, TRY, UAH.

Ayrıca kullanıcılar artık büyük fiat para birimleriyle Yinelenen (Recurring) satın alımda ACA, ALPINE, ANC, ILV, MC ve WOO satın alabilirler. ACA, ILV ve WOO Yinelenen Satın Alma için mevcut yeni fiat para birimi ise euro oldu. ALPINE recurring satın alım için mevcut yeni fiat para birimleri AUD, EUR, GBP, NZD, RUB, UAH, USD; ANC recurring satın alım için mevcut yeni fiat para birimleri EUR, GBP, RUB oldu. Son olarak, MC için eklenen fiat para birimleri EUR ve GBP oldu.

Binance, yeni kredi teminat varlıkları ekliyor

Binance, bugünkü son duyurusunda, Binance Loans platformuna teminat varlıkları olarak MATIC, SLP, THETA ve WAVES eklediğinin haberini verdi. Binance Kredileri (Loans), desteklenen kripto varlıkları, faiz oranları, teminat varlıkları ve piyasa koşullarına ve dahili risk yönetimine dayalı olarak maksimum ödünç verilebilir limitler için çok çeşitli seçenekler sunar. 7, 14, 30, 90 ve 180 gün vade seçenekleri mevcuttur. Her zaman önceden geri alabilirsiniz ve faiz, ödünç alınan saatlere göre hesaplanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir