Kriptolar:
30369
Bitcoin:
$61.888
% 2.71
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 1.04
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.85
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.888
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance, ZKsync (ZK)’yı Listeleyecek!

Popüler kripto para borsası olan Binance, ZKsync’i (ZK) listeleyeceğini duyurdu. 2024-06-17 tarihinde saat 11:00 itibariyle ZK için dört yeni spot işlem çifti açılacak. Kullanıcılar, ZK/BTC, ZK/USDT, ZK/FDUSD ve ZK/TRY çiftleri ile alım satım yapabilecekler.

Ticaret yapmak isteyen kullanıcılar, şimdi ZK tokenlerini yatırmaya başlayabilirler. Para çekme işlemleri ise 2024-06-18 tarihinde saat 11:00 itibariyle açılacak.

İndirimli Olarak Binance Borsasına Kayıt Olmak İçin Tıklayın

ZKsync (ZK) Nedir?

ZKsync, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini artırmayı hedefleyen bir Katman 2 çözümüdür. Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu ZK-SNARK roll-up teknolojisini kullanarak, işlemlerin daha hızlı ve daha düşük maliyetle gerçekleştirilmesini sağlar. ZKsync, Ethereum ağındaki tıkanıklığı azaltırken, kullanıcıların güvenli ve hızlı işlemler yapmalarına olanak tanır.

Binance’in bu yeni listeleme hamlesi, ZKsync’in daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını ve ticaret hacminin artmasını sağlayacak. Kullanıcılar, ZK alarak kripto varlık portföylerini çeşitlendirebilirler.

Dikkatinizi Çekebilir: ZkSync Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, ZKsync (ZK)’yı Listeleyecek!” te bir düşünce

  1. Pingback: Ethereum Ekosisteminde Yeni TPS Rekoru: Xai'nin Ani Artışı - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Binance, BNB Sahiplerine HODLer Airdrop Başlattı! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir