Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.236
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.236
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Yeni Listelemesini Duyurdu! Worldcoin (WLD) Nedir?

Binance Yeni Listelemesini Duyurdu! Worldcoin (WLD) Nedir?

Kripto para borsası Binance, yaptığı duyuru ile ChatGPT’nin kurucusunun yeni piyasaya süreceği Worldcoin (WLD) tokenini listeleyeceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Para Birimlerinde Son Durum!

Dünyanın en popüler ve en büyük borsası olan Binance, sektör içerisinde popülerlik ve güven kazanan projelerin tokenlerini listelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Arkham (ARKM) ön satışını ve ardından listelemesini gerçekleştiren borsa, çok geçmeden yeni bir listeleme duyurusu ile yatırımcıları heyecanlandırdı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Binance, yaptığı duyuru ile ChatGPT’nin kurucusunun piyasaya süreceği Wordcoin projesinin tokeni WLD tokenini listeleyeceğini duyurdu. Listeleme Türkiye saati ile 24 Temmuz Pazartesi günü saat 12:00’da gerçekleştirilecektir. Yapılan açıklamaya göre, listeleme öncesi kullanıcılar borsaya WLD token yatırmaya başlayabilirler. Borsa, tokeni WLD/BTC ve WLD/USDT işlem çiftlerinde listeleyecektir. Listeleme ücreti ise 0 BNB olarak belirlendi.

Listeleme sonrası 48 saat içinde Borsa, WLD tokenini WLD/USDT izole marjin işlem çifti ile kaldıraçlı işlemlerde kullanıcıların hizmetine sunacaktır.

Worldcoin, yapay zeka çağında insanlığı desteklemeyi amaçlayan bir dijital kimlik protokolüdür ve son zamanlarda kripto sektöründe oldukça popüler hale gelmiştir. WLD ise bu popüler projenin yönetişim tokeni olarak hizmet verecektir. Proje tokeni hali hazırda Bybit, Gate.io ve Huobi borsalarında listeli durumda. Tokenin yazı yazıldığı sıradaki fiyatı ise 1,84 dolar seviyesinde. Listeleme sonrası fiyatta hareketlikler görülebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version