Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.750
% 4.82
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.750
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Yeni Altcoin Çıkarıyor: İşte Detayları!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance yeni bir altcoin çıkarmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre, Binance Account Bound’u (BAB) başlatmaya yakın.

Binance, ekosistemine yeni bir altcoin ekliyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, ekosistemine yeni bir token eklemeye hazırlanıyor. Kripto para borsası, Binance Account Bound (BAB) adlı ilk sağlam ve finansal olmayan tokeni’nin piyasaya sürmeyi planlıyor. Kripto haber kaynağı WuBlockchain, TechAsia’ya dayandırdığı Twitter paylaşımında şu açıklamaya yer veriyor:

Binance, BNBchain üzerine inşa edilen ilk ruha bağlı token/SBT’si olan Binance Account Bound’u (BAB) piyasaya sürmeye hazırlanıyor. BAB, KYC kimlik bilgileri olarak kullanılacak. SBT, Vitalik Buterin tarafından tanıtılan bir Web3 konsepti.

Yeni kripto para birimi Binance Smart Chain (BSC) üzerine kurulu olacak. Ayrıca, yalnızca borsanın iOS ve Android kullanıcıları için mobil uygulamasında mevcut olacak. Borsa, yalnızca gerekli müşterini tanı (KYC) gereksinimlerini tamamlayan kullanıcıların, sonunda piyasaya sürüldüğünde tokeni basmasına izin verecek.

Binance’ın yeni tokeni ne işe yarayacak?

TechAsia tarafından yayınlanan bir rapora göre Borsa, mevcut açıklamasında KYC kimlik bilgileri olarak BAB’yi kullanmayı planlıyor. Bu sayede, botlar tarafından işletilen hesaplardan KYC onaylı hesapları belirlemek daha kolay olacak. Ek olarak, üçüncü taraf projelerin, inisiyatifi gelecekte token airdrop’ları yapmak için de kullanmaları mümkün. Tech Asia şöyle şu açıklamayı yapıyor:

BAB, KYC kimlik bilgileri olarak kullanılacak. Yani kullanıcıların kimliklerinin ne zaman doğrulandığını gösterecek. NFT’leri airdrop’la göndermek ve botlardan kaçınmak için üçüncü taraf protokoller tarafından da kullanılması mümkün. Merkezi olmayan özerk kuruluşlar, ikinci dereceden oylamayı etkinleştirmek için BAB’ye de dokunabilir.

Bu arada, dünyanın en büyük kripto para borsası, platformdaki güvenlik sorunlarını çözmek için daha fazla Soundbound Token (SBT) dağıtmayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir