Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.235
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.235
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance ve Ünlü Borsalar Açıkladı: Bu Altcoin Listeleniyor!

Binance, OKEX, LBank, AAX, MEXC Global gibi Bitcoin ve altcoin borsaları, bugün Optimism’i (OP) listeleyeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Birçok borsa, bu altcoin projesini listeliyor

Birçok kripto para borsasının duyurularına göre çeşitli borsalar Optimism’i (OP) farklı saatlerde listeleyecek. Örneğin Binance, OP’yi 1 Haziran 2022, Türkiye saati ile 9’da listeledi. Kullanıcılar, ticarete hazırlık olarak OP yatırma işlemlerine erken saatlerde başladı. Para çekme işlemleri ise 2 Haziran 2022’nin sabah saatlerinde faaliyete geçecek. Para çekimi için süre, kullanıcıların kabaca bir tarih belirlemesi için tahmini bir süredir. Kullanıcılar gerçek durumu para çekme sayfasında görebilirler. Binance, yalnızca Optimism ağındaki OP mevduatlarını destekleyecektir. Borsa, “Lütfen OP tokenlarını başka ağlara yatırmayın,” diyerek kullanıcıları uyarıyor. Binance’te listelenen ticaret çiftleri ise aşağıdaki şekilde:

  • Optimism (OP) / Bitcoin (BTC)
  • Optimism (OP) / Binance USD (BUSD)
  • Optimism (OP) / Tether (USDT)

Binance dışında bugün OP’yi listeleyeceği bilinen kripto para borsaları ise şu şekilde: AAX, MEXC Global, OKEx, LBank, Bitget, Bybit, KuCoin.

Optimism (OP) nedir?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Optimism (OP), Ethereum için tüm Ethereum uygulamalarını destekleyebilen bir layer-2 (katman-2) ölçekleme çözümüdür. Gas ücretlerinden tasarruf etmek için toplu işlem gruplarını gruplamak için iyimser toplama teknolojisini kullanır. OP, öncelikle protokolü yönetmek için kullanılan yerel yönetim tokenıdır. Optimism, Ethereum işlemlerini normalden daha ucuz ve hızlı hale getirmek için basitlik ve pratik kullanım için oluşturulmuş EVM (Ethereum Virtual Machine) uyumlu bir Blockchain’dir.

OP, Optimism’in yönetişim sistemini oluşturan iki merkezden biri olan protokolün Token House’u için bir yönetişim tokenı olacak. Token House, ağın hazine fonlarını, yükseltmelerini ve parametrelerini yönetmekten sorumludur.  Token arzı 4,294,967,296 OP tutarında olacak, ancak yalnızca 225,485.783 OP, ilk dolaşımdaki arzın bir parçası olacak. Airdrop için uygun olanlar arasında, Nisan ayında 250.000’den fazla adrese sahip olan Optimism’in ilk kullanıcıları yer alıyor. Bu arada diğer merkez olan Citizen House, ağ tarafından oluşturulan ücretlerden geriye dönük kamu mallarını dağıtacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir