Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.653
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.653
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance ve Coinbase’den Bu 19 Altcoin İçin Önemli Duyuru!

Binance ve Coinbase, en son kripto para eklemelerine yönelik duyurular yaptı. Bu haberimizde, borsaların platformlarına ekleyeceği altcoin’leri paylaşıyoruz. İşte detaylar…

Binance, altcoin duyuruları yaptı

Binance, bugün TSİ 15’te BEL/ETH ve LIT/ETH çiftlerinin alım satıma açılacağını duyurdu. Bunun dışında, kredi/banka kartı ile kripto satın alma hizmeti aracılığıyla yeni fiat para birimlerini listeliyor. Kullanıcılar artık kredi/banka kartlarını kullanarak büyük fiat para birimleriyle STORJ, T, UNFI ve WING satın alabilirler. STORJ, T, UNFI ve WING ile satın alınabilecek yeni fiat para birimi PLN olarak duyuruldu.

Coinbase, custody platformuna 70 ekleme yaptı

Öte yandan Coinbase, saklama hizmeti sunan Custody platformuna 70 yeni kripto para birimi ekledi. Bu kripto para birimlerinin arasında ADX, BOA, CELL, CUBE, DENT, DOGEGF, EMB, FREL, KROM, MPH, OJA, PNT, PRO, SRK, UPI gibi projeler bulunuyor. Coinbase’in eklediği coin’lerin tamamını, aşağıdaki tweet dizisinde görebilirsiniz:

Coinbase Custody nedir?

Coinbase Custody, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleriyle ticaret yapmak isteyen kurumlar ve şirketler için finansal kontroller sağlamak üzere tasarlanmıştır. Kripto para birimi alanını hedefleyen çok sayıda hedge fonunun ortaya çıkmasından sonra, kurumlara özel saklama teklifleri sağlamak için tasarlandı. Prensip olarak, Coinbase Custody, kurumlara kripto para birimleri gibi kripto varlıkları depolamak için güvenli ve güvenli bir araç sağlamayı amaçlamaktadır. Denetim izlerine erişim, para çekme limitleri ve çoklu imzalayanlar için destek sağlar.

Platform, fon transferlerini ve diğer hesap değişikliklerini onaylamak isteyen kurumlar için telefon desteği sağlıyor. Coinbase Custody minimum 10 milyon USD bakiye gerektiriyor. Aylık 10 baz puanlık bir ücrete ek olarak 100.000 USD kurulum ücreti alır.

Coinbase’in Custody’si, kurumsal yatırımcılara ve hedge fonlarının kripto para birimi alanına girip faaliyet göstermesi için güvenli bir kapı açması açısından önemlidir. Çok imzalı cüzdanlar ve hatta donanım cüzdanları katı yatırımcılara hitap edebilirken, yeni platform şirketlere, büyük ölçekli işletmelere ve diğer finansal oyunculara kendi kripto para birimi tekliflerini oluşturmaları ve bunları güvenli bir şekilde saklamaları için güvenli ve istikrarlı bir hizmet sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir