Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.967
% 5.05
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.967
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance, Varlıklarını Yayınladı

Kripto para borsası Binance (BNB), şeffaflık politikası gereği elinde bulundurduğu kripto varlıkları duyurdu.

Kripto para piyasasında son yaşanan olaylar, varlık yöneticilerinin şeffaf olması gerektiğini gündeme getirdi. FTX borsasının yaşadığı likidite sorunları nedeniyle çökmesi ve beraberinde kripto piyasasını da çökertmesi göze çarptı. Kripto endüstrisinde, özellikle varlık hizmeti sunan borsaların bu konuda adım atmaları gerekliliği konuşuldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), borsasının artık varlıklarını şeffaf bir şekilde paylaşacağını dile getirdi. Atılan bu ilk adım ile birlikte, kripto endüstrisinde yeni bir devrin başlayacağı düşünülüyor.

Binance, Arkasını Sağlama Aldı

Popüler kripto para borsası Binance, paylaştığı varlık raporuna göre oldukça güçlü bir izlenim verdi. Özellikle FTX çöküşünün örnek olarak gösterilebileceği likidite, kripto ekosisteminin altyapısını oluşturan bir unsur olarak öne çıkıyor. Binance, varlıklarını güçlendirerek arkasını sağlama aldı.

Binance’ın varlıkları arasında, BTC ve BNB miktarı dikkat çekti. Popüler kripto para borsasının elinde, yaklaşık 8 milyar dolarlık 475 bin adet BTC bulunuyor. Bu diğer borsaların varlıklarına göre, oldukça ciddi bir oranı temsil ediyor.

Binance varlıklarının diğer ürünleri arasında, yaklaşık 6 milyar dolarlık 4.8 milyon adet Ethereum bulunuyor. Borsanın kendi coin’i BNB’ye ait varlığı ise, 16 milyar dolarlık 58 milyon adet oldu.

Borsanın stablecoin varlığı, dikkate değer bir miktara sahip. Borsa, elinde 17.6 milyar dolarlık USDT bulunduruyor. Ayrıca, kendi ağına ait stablecoin olan BUSD’un miktarı ise, 21 milyar dolar oldu.

Borsa, Circle tarafından ihraç edilen USDC’den ise 600 milyon dolarlık tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir