Kriptolar:
29790
Bitcoin:
$70.291
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.69
Piyasa Değeri:
$2.59 T
% 1.64
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 70.291
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.59 T

Binance Vadeli İşlemler,20x Kaldıraçlı Altcoin Listeliyor

Binance,Binance Vadeli İşlemler,Binance Futures,BNTUSDT,Bancor Network

Kripto para borsası Binance, önümüzdeki günlerde vadeli işlemler için yeni bir altcoinin listeleneceğini duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, Bancor Network’ün yerel token’ı olan BNT için kalıcı bir vadeli sözleşme başlattığını resmi olarak ilan etti.

Binance Vadeli İşlemler,BNT’yi Listeliyor

BNTUSDT sürekli kontratı, yatırımcıların maksimum 20x kaldıraç kullanma olanağına sahip olacak ve 10 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye saati ile 15:00 itibarıyla aktif hale gelecek.

Bancor Network, merkezi olmayan bir likidite protokolüdür, bu da kullanıcıların aracılar veya kayma olmadan token alım satımı yapmalarına imkan tanır.

BNT, likidite havuzlarını staking yapmak ve swap işlemlerinden ücret kazanmak amacıyla kullanılır. Aynı zamanda BNT, likidite sağlayıcılarına tokenları bir havuzda tutmanın getirdiği fırsat maliyetini dengeleyen benzersiz bir özellik olan “kalıcı olmayan kayıp koruması”na sahiptir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

BNTUSDT sürekli sözleşmesi ile birlikte kripto piyasasının en yaygın kullanılan sabit coin’i olan USDT paritesinde işlemler yapabilirsiniz

Geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin aksine, sürekli sözleşmelerin belirli bir son kullanma tarihi yoktur ve süresiz olarak tutulabilirler.

Sürekli sözleşmelerde ayrıca, sözleşme fiyatının dayanak varlığın spot fiyatına yakın kalmasını sağlamak amacıyla bir fonlama mekanizması bulunur.

BNTUSDT sürekli sözleşmesi, Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi’nin belirlediği şartlara bağlıdır.


İlginizi Çekebilir:Circle, Yeni Nesil Web3 Cüzdanıyla Kripto Ödemelerini Kolaylaştırıyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir