Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.562
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.562
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Vadeli İşlemler, 50x Kaldıraç İle Bu Altcoini Listeleyecek !

binance vadeli İşlemler

Binance Vadeli İşlemler, 26 Aralık 2023 tarihinde Türkiye saati ile 15:30’da USDⓈ-M MOVR paritesini 50 katına kadar kaldıraçla başlatacaktır. Bu önemli duyuruyla ilgili olarak aşağıdaki bilgileri dikkate almanız önemlidir:

  • MOVRUSDT Sürekli Sözleşmesi lansman sırasındaki maksimum fonlama oranı +%2,00 / -%2,00 olarak belirlenmiştir.
  • Fonlama ücreti ödeme sıklığı dört saatte bir olacaktır.

Ayrıca, nitelikli USDⓢ marjlı vadeli işlem likidite sağlayıcıları, yaklaşık 14 ila 15 gün boyunca MOVRUSDT Sürekli Sözleşmesindeki işlemlerden %0,005 yapıcı ücreti indirimi avantajından yararlanabileceklerdir. Daha fazla bilgi için ilgili duyuruya başvurmanız önemlidir.

Binance, piyasa riski koşullarına bağlı olarak MOVRUSDT Sürekli Sözleşmesinin fonlama ücreti, onay boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç marjini ve/veya sürdürme marjı gerekliliklerini zaman içinde ayarlayabilir.

Çoklu Varlık Modu, kullanıcıların MOVRUSDT Sürekli Sözleşmesini, geçerli indirimlere tabi olarak birden fazla marjin varlığı arasında alıp satma olanağı tanır. Örneğin, Çoklu Varlık Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar MOVRUSDT Sürekli Sözleşmesinde işlem yaparken BTC’yi marjin olarak kullanabilirler.

MOVRUSDT Süresiz Sözleşmesi, Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi hükümlerine tabidir.

Bu çeviri, orijinal İngilizce metinde farklılık gösterebilir. Herhangi bir tutarsızlık durumunda en güncel ve doğru bilgiler için lütfen orijinal metne başvurunuz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bitcoin Borsası Binance, Yeni Margin Çiftleri Eklediğini Duyurdu !

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir