Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.859
% 6.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.859
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance, Uniswap İddialarını Reddetti

Kripto para borsası Binance, hakkında ortaya atılan Uniswap (UNI) yönetimine müdahale ettiği iddialarını kabul etmedi.

Binance hakkında, Uniswap (UNI) varlığını kullanarak yönetime müdahale ettiği iddiaları ortaya atılmıştı. Topluluk tarafından yönetilen Uniswap’ın kurucusu Hayden Adams, popüler borsayı suçladı. Binance cüzdanında bulunan UNI token’lerinin ne amaçla kullanıldığı konusu sosyal medyada gündem oldu.

Binance, İddiaların Yanlış Anlaşılma Olduğunu Savundu

Uniswap kurucusu Hayden, bu oranların tamamen manipülasyon amacıyla oluştuğunu iddia etti. Hayden’a göre Binance, UNI yönetimini ele geçirmek için kullanıcıların varlıklarını da belirteçlerde kullanıyor. İddiaları reddeden kripto borsası, yanlış anlaşılmaları önlemek ve süreci iyileştirmek için yoğun mesai harcayacağını dile getirdi.

Popüler borsa Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao, konuyla ilgili açıklama yaptı. Şirketin kurucusu, böyle bir şey yapmak için kullanıcıların varlıklarını kullanmadıklarını dile getirdi.

Changpeng Zhao, konu hakkında şunları söyledi;

Dahili Binance cüzdanları arasındaki aktarım, UNI’nin otomatik olarak yetkilendirilmesine neden oldu. Bu onların protokolünün bir parçası, bizim bir amaç uğruna yaptığımız bir şey değil. Binance, kullanıcının jetonlarıyla oy kullanmaz. Uniswap durumu yanlış anladı.

Ayrıca popüler borsa, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla hiçbir yönetim belirtecine katılmadığına dikkat çekti. Verilere göre, UNI yönetiminde Binance ikinci sırada yer alıyor. Oylama gücünün yüzde 5.9’unu elinde tutan şirket, a16z’nin ardından geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir