Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.595
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.595
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Twitter’ın Botlarla Mücadelesine Yardımcı Olmak İstiyor

Kripto para borsası Binance, Twitter’ın botlarla mücadelesine yardımcı olmak için kripto ve blockchain kullanmak istiyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından borsa, Twitter ile olan ilişkilerini artırıyor.

Binance, Twitter’a Yardımcı Olacak

Dünyanın en büyük kripto para borsası, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alımını desteklemek için 500 milyon dolarlık bir destek sağladıktan sonra, sosyal medyaya yardımcı olmak için özel bir birim kurmak istediğini ifade etti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Binance’in en çok yardım etmek istediği alanlardan birisinin botlarla mücadele olduğu ifade edildi.

Sahte hesaplar, sıklıkla kripto para içerikli dolandırıcılıklara sebep olduğundan hem sosyal medya devi hem de Binance için önemli bir sorun haline geldi.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak istemesinin bir diğer sebebi de Twitter botlarından kurtulmaktı. Hatta bu konu ile ilgili yanlış bilgi verilmesi, Musk’ın Twitter satın alımından vazgeçmesine neden olmuştu.

Musk, Twitter’ın dava açmasının ardından bu kararından geri adım attı ve önceden mutabakata varılan 44 milyar dolarlık anlaşmayı kabul etti.

Borsa şu açıklamayı yaptı:

“Binance, blockchain ve kriptonun Twitter’a yardımcı olabileceği yollara odaklanmak ve Elon Musk’ın vizyonunu gerçekleştirmesine yardımcı olabilecek planlar ve stratejiler üzerinde aktif olarak beyin fırtınası yapabilmek için bir ekip meydana getiriyor”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir