Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.361
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.361
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance, Twitter’ı “kalkan” olarak kullanacak

Kripto borsası Binance’in baş strateji sorumlusu Patrick Hillman’a göre Binance, Twitter’ı, Web 3 sorunlarıyla baş edebilmek için bir kalkan olarak kullanmak amacıyla Twitter’ı satın alması için Elon Musk ile özsermaye ortağı olarak 500 milyon dolar harcadı.

Patrick Hillman, Salı günü CoinDesk TV’nin “First Mover” programında yaptığı açıklamada, “Bu durumu kendi adımıza Ar-Ge için tarihi fırsat olarak görüyoruz. Bu aşama, Web2 alanında sorunlu olmaya başladığını farkettiğimiz bazı zorlukları temizlemeye başlamak için sanal bir alanı kullanma şansına sahip olmak” dedi.

Hillman, hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Twitter’ın büyüme ve inovasyon aşamasında kritik bir ortak olmayı istediğini ve Twitter’daki NFT’lerle ilgili sorunlarını çözebilmek için Web3 çözümlerine odaklanacağını vurguladıı.

Hillman, ödeme stratejisinin botlarla mücadelede kullanılabileceğini ve botların yaşam alanlarını olağanüstü pahalı hale getirirken sıradan bir kullanıcının ise maliyeti karşılayabilmesine olanak tanıdığını belirtti.

Hillman’a göre botlar, kripto para topluluğunun Twitter’ı özgürce konuşabilecekleri bir yer olarak kullanabilme halini bozan önemli bir unsur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir