Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.524
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.524
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Türkiye’de Genişlemeyi Hedefliyor

Kripto borsası Binance‘in Asya bölgesi başkanı, ekonomik şartlar nedeniyle Türkiye’de büyümeyi planladıklarını söyledi.

Binance, geçen yıl Fransa’dan Bahreyn’e kadar kripto hizmetleri sunmak için aldığı düzenleyici lisanslarıyla küresel olarak genişliyor. Daha önce Türkiye’nin güçlü kripto ilgisine değinen Binance, ülkemizde önemli adımlar atmayı hedefliyor.

Binance Asya Bölgesi Başkanı: Türkiye’deki Enflasyonist Ortam Binance için Fırsat Sağlıyor

Binance’in Asya Operasyonları Başkanı Gleb Kostarev, The Daily Forkast‘tan Joel Flynn’e verdiği röportajda, Türkiye’de fırsatları değerlendirmek istediklerini söyledi.

Türkiye, kripto para kullanımında dünya çapında üst sıralarda konumlanıyor. Bunun yanı sıra, kripto benimsenmesi yüksek olan ülkeler arasında da zirveye oldukça yakın.

Satın almaların ve genişleme planlarıyla ilgili konuşan Kostarev, Filipinler’i büyük potansiyele sahip bir pazar olarak nitelendirdi ve Türkiye de dahil olmak üzere başka yerlerdeki fırsatlar hakkında yorum yaptı.

Kostarev, büyümek istediği pazarlardan biri olarak Türkiye ile ilgili şunları söyledi:

“Piyasalar açısından Türkiye gerçekten çok büyük, çünkü insanlar aslında enflasyona karşı önlem alıyor. Sadece dolar veya euro satın almakla kalmıyorlar. Onlar da kripto satın alıyorlar. Bu aslında, enflasyonun çok yüksek olduğu ülkelerdeki insanlar için kriptonun riskten korunmak için bir tür varlık olabileceğini gösteren harika bir kullanım örneği.”

Binance Türkiye’nin finansal okur yazarlık bilincinin artırılması amacıyla üniversite öğrencileri için kripto eğitimi başlattığını da hatırlatalım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir