Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.373
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.373
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Smart Chain ve Animoca Brands, Blokzinciri Oyunlarına Yönelik 200 Milyon Dolarlık Fon İçin Ortaklık Kurdu

BSC ve Animoca Brands, erken dönemlerindeki blokzinciri oyun girişimlerini desteklemek için 200 milyon dolarlık bir fon başlattı.  

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pazartesi günü yapılan bir duyuruya göre, Binance Smart Chain (BSC) ve oyun şirketi Animoca Brands 200 milyon dolarlık bir fon için ortaklık kurdu. Fon, blokzinciri oyunlarının erken aşamada desteklenmesini amaçlıyor.

Her iki şirket de yatırım programına 100 milyon dolar yatırım yapacak. BSC’nin yatırımı, geçtiğimiz aylarda açıklanan devasa ekosistem fonundan geliyor. Yatırım ise blokzinciri oyunları ve NFT’lere artan ilginin bir başka örneğini temsil ediyor.

Oyun şirketi Animoca Brands ise, son zamanlarda öne çıkan birkaç yatırım ile adından söz ettirdi. Şirket yalnızca geçtiğimiz ay, önde gelen şirketlerin finansman turlarına katılmıştı. Bunlar şirketler, Upland, Roll, Avocado Guild ve The Sandbox olarak sıralanabilir. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir