Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.640
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.640
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Binance SAND ve Bu 9 Altcoin İçin Önemli Duyuru Yaptı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük borsası Binance, SAND ve 9 altcoin önemli duyurular yaptı. İşte ayrıntılar…

Binance Bridge 2.0, SAND ve 9 altcoin’i destekliyor

Binance Bridge 2.0’ın yakın zamanda piyasaya sürülmesinin ardından, dokuz kripto para biriminden oluşan bir başlangıç ​​partisi desteklendi. Binance tarafından yapılan duyuruya göre kullanıcılar, aşağıdaki kripto paraları mevcut desteklenen ağlara yatırabilir ve ilgili BEP20 token’lerini (BTokens) çekebilir. Bu kripto paralar ayrıca BEP20 token standardını destekleyen merkezi olmayan borsalar (DEX) aracılığıyla chain üzerinde işlem görebilir. İşte Binance Bridge 2.0’da desteklenen altcoin projeleri:

  • The Sandbox (SAND)
  • ApeCoin (APE)
  • JasmyCoin (JASMY)
  • Decentraland (MANA)
  • VeChain (VET)
  • ConstitutionDAO (PEOPLE)
  • MovieBloc (MBL)
  • LooksRare (LOOKS)
  • Dogelon Mars (ELON)

Binance Bridge 2.0, Binance.com’da listelenen kripto paraların ve ayrıca belirli listelenmemiş varlıkların köprülenmesini destekliyor. Binance Bridge 2.0 tarafından desteklenen listelenmemiş token’leri yatırmak için, aynı token standardında listelenen bir token için depozito adresi ile işlem yapılabilir. Örneğin, Binance Bridge 2.0 tarafından desteklenen listelenmemiş ERC-20 tokenlerini yatırmak için ERC-20 ETH para yatırma adresinizi kullanabilirsiniz. İşlem başarılı olduğunda, mevduatlar fon cüzdanınıza yatırılacaktır.

Binance, Ardor (ARDR) yükseltmesini ve hard fork’u destekliyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Ardor (ARDR) yükseltmesi ve hard fork, tahmini olarak 1 Mayıs’ta gerçekleşecek. ARDR para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık 1 Mayıs saat 07:00’dan önce askıya alınacak. Ardor (ARDR) işlemleri ağ yükseltme ve hard fork sırasında etkilenmeyecek. Binance hesaplarında ARDR’ye sahip tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri Binance üstleniyor. Yükseltme tamamlandığında ARDR için para yatırma ve çekme işlemlerini duyuru yapılmadan yeniden açılacak.

Binance, Ukraynalı mülteciler için kripto kartı duyurdu

Kart, yerinden edilmiş Ukraynalıların kripto ödemeleri gönderip almasına ve Avrupa Ekonomik Alanında bulunan perakendecilerde işlem yapmasına izin veriyor.

Küresel kripto para borsası, Ukrayna’dan gelen mültecilerin Binance Visa Card aracılığıyla kripto işlemleri yapmasına ve para almasına izin veren bir kripto kartı başlatıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir