Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.250
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.250
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Ronin (RONIN)’i listeleyecek!

Binance

Binance, Ronin (RONIN)’i resmi olarak listeleyip ilgili spot ticaret çiftlerini 5 Şubat 2024 tarihinde saat 13:30’da (UTC) işleme açacak.

Yeni spot işlem çiftleri RONIN/BTC, RONIN/USDT, RONIN/FDUSD ve RONIN/TRY ile sizlerle. RONIN için Binance’e para yatırma işlemleri artık açılmıştır ve kullanıcıların alım satıma hazırlanmasına destek olmaktadır ve para çekme işlemleri 6 Şubat 2024 tarihinde saat 13:30’dan (UTC) itibaren mümkün olacaktır.

Ayrıca, Binance’de Seed Tag ile listelenecektir.

Ronin (RONIN) Nedir?

Ronin, özellikle Web3 oyunları için tasarlanmış, Ethereum Virtual Machine (EVM) ile uyumlu bir blok zincirdir.

Ronin, özellikle oyunlar için tasarlanmış bir EVM blok zinciridir. Web3’ün 1,3 milyar doların üzerinde gelir elde eden çıkış oyunu Axie Infinity’nin yaratıcısı Sky Mavis tarafından piyasaya sürülen Ronin, günlük milyonlarca aktif kullanıcıyı barındıracak kapasiteye sahip olduğunu kanıtlamış tek blok zincirdir ve NFT hacimlerinde 4 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirmiştir.

Ronin, milyonlarca oyun içi işlemin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için hızlı işlemler ve düşük ücretlerle optimize edilmiştir, bu da onu Web3 oyunları için önde gelen tercih haline getirmiştir

RONIN, genellikle yüksek risk taşıyan nispeten yeni bir token’dir ve bu nedenle muhtemelen yüksek fiyat oynaklığına tabi olacaktır. Lütfen yeterli risk yönetimi uyguladığınızdan, RONIN’in temelleri konusunda kendi araştırmanızı yaptığınızdan ve token’ı ticaret yapmadan önce projeyi tamamen anladığınızdan emin olun.

Seed Tag, diğer listelenmiş token’lara kıyasla daha yüksek oynaklık ve risk sergileyebilecek yenilikçi bir projeyi temsil eder. Seed Tag, RONIN’e uygulanacaktır.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak için Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir