Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.423
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.423
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance Pool, Bulut Madenciliğini Başlattı

Binance Pool, kullanıcıların madencilik ekipmanlarına erişimini kolaylaştırmak için bulut madenciliği hizmetini başlattı.

Kripto para piyasasının yaşadığı kriz, Bitcoin madencilerini son derece olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Binance Pool, ilk olarak Bitcoin madencileri için 500 milyon dolarlık kredi fonu sunacağını açıklamıştı. Şirket buna ilave olarak kendi ekipmanlarını satın alıp çalıştıramayacak kripto madencileri için bulut madenciliği ürününü piyasaya sürdü.

Binance Pool, Bulut Madenciliği Hizmetine Start Verdi

Binance Pool‘dan yapılan açıklamaya göre, madencilik ekipmanına erişimi olmayan kullanıcılar, bulut madenciliği sayesinde kripto para madenciliğinden kâr elde edebiliyor.

Bunu yapmak için, kullanıcılarına bulut madenciliği hizmetine abone olmaları ve gerekli miktarda hashrate satın almaları gerekiyor. Ardından çıkarılan Bitcoin‘leri (BTC) cüzdanlarına alabiliyorlar.

Binance Pool bulut madenciliği hizmetine, yalnızca borsa tarafından doğrulanan kullanıcılar erişebilir. Binance temsilcileri, madencilik havuzundan hizmetin kullanımı için yüzde 2,5 ve yönetim için yüzde 1,5 oranında bir ücret getirileceğini söylüyor. Ancak, yeni kullanıcıları çekmek ve onlara daha fazla kâr sağlamak amacıyla yönetim ücretinin 22 Kasım ve 22 Aralık 2022 tarihleri arasında sıfırlanacağı belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir