Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.169
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.169
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance O Token’ları Delist Etmeyecek!

Binance

Geçtiğimiz zamanlarda Binance, Avrupa’daki yerel kurallara uymak için bazı token’ları delist etme kararı almıştı. Ancak borsa bu kararından vazgeçti ve o token’ları delist etmeyecek!

İlginizi çekebilir: O Merkez Bankası Dijital Para Pilot Uygulaması Yapacak!

Binance Avrupa’daki bazı ülkelere açılmayı planlıyor. Bu kapsamda bazı yerel kurallara uymak zorunda bulunuyor. Böylelikle bazı token’ları delist etme kararı alan Binance, bu kararından vazgeçtiği açıklandı.

Söz konusu açıklama ise şöyle:

“Çeşitli projeler ve topluluğumuzdan gelen geri bildirimlerin ardından, Avrupa Birliği’nin düzenleyici gereklilikleri kapsamında gizlilik token’larını delist etme kararımızı revize ettik.”

Binance Kararından Caydı!

Bildiğiniz üzere Binance, Avrupa’da çeşitli ülkelerde bulunuyor ve olmadığı ülkelere de açılıyor. Böylece borsa, Avrupa Birliği’nin koyduğu yasa ve kurallara uymak zorunda bulunuyor.

Bu kapsamda Fransa, Polonya, İtalya ve İspanya’da bazı gizlilik token’larını delist etme kararı alan borsa, bu kararından vazgeçmiş bulunuyor. Karar uygulansaydı borsa, bugün 12 adet gizlilik token’ını delist edecekti. Ayrıca Binance’ın delist etmesini beklediğimiz ama edilmemiş token’ları şöyle sıralayabiliriz:  DCR, DASH, ZEN, ZEC, NAV, PIVX, SCRT, XVG, FIRO, XMR, BEAM ve MOB.

Karardan dönen Binance’ın açıklamasının ardından, bu token şirketleri birer birer Twitter’da rahatlatma paylaşımlarında bulundu!

Sonuç olarak: Borsanın bu token’ları delist etmemesi yatırımcılar açısından olumlu karşılandı. Ancak Binance, Avrupa Birliğine karşı yükümlülüklerini de yerine getirmek zorunda duruyor. Bu yüzden borsa ilerleyen zamanlarda ne yapacak, tekrar bir delist kararı alacak mı hep birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir