Kriptolar:
29790
Bitcoin:
$70.175
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.69
Piyasa Değeri:
$2.59 T
% 1.64
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 70.175
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.59 T

Binance, Launchpool Projesi Olan Altcoini Listeledi! Yüzde 2900 Yükseldi!

Binance, Tron Ağındaki USDC Desteğini Sonlandırıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Launchpool projesi Renzo Protocol’u (REZ) listeledi ve büyük bir yükseliş yaşandı.

Binance’in en büyük kripto para borsası Launchpool projesi Renzo Protocol’u (REZ) bugün REZ/BTC, REZ/USDT, REZ/BNB, REZ/FDUSD ve REZ/TRY işlem çiftleriyle listeledi.

Binance‘te listelenen REZ, ilk açılışında 0,0098 dolardan işlem görmeye başladı, ancak ardından %2960 oranında artarak 0,299 dolara yükseldi. Daha sonra geri çekilen REZ fiyatı, şu anda 0,177 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Yatırımcılar REZ kazanmak için BNB ve FDUSD stake etmişti.

Bu aşamada Renzo, 289 milyon dolarlık piyasa değeriyle piyasaya sürülen kendi tokeni REZ için airdrop taleplerini açtı.

Yapılan açıklamada REZ’in ilk dolaşımdaki arzının 1,15 milyar olduğu, geri kalan 8,85 milyar tokenin ise çeşitli kriterler karşılanana kadar kilitli kalacağı belirtildi.

Ayrıca tokenlerin %31’inin yatırımcılara, %32’sinin topluluğa ve %20’sinin ise 1 yıllık kilitlenme ve 2 yıllık hak kazanma süresine tabi olan temel katılımcılara tahsis edildiği ifade edildi.

REZ’in Binance’te listelendiğini ve airdrop taleplerinin açıldığını belirten Renzo ekibi, yatırımcıları sahte REZ tokenlerine karşı uyardı ve REZ’in herhangi bir merkezi olmayan borsada (DEX) bulunmadığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, Launchpool Projesi Olan Altcoini Listeledi! Yüzde 2900 Yükseldi!” te bir düşünce

  1. Ömer Ömer diyor ki:

    Merhaba,
    Coin dünyasına yeni giriyorum. Bir haftalık emekleyen birisiyim. Hiçbir bilgi ve tecrübem olmadığı için sitenize katıldım. Bir çırpıda birçok yayınınızı izledim ama takdir ederseniz 10 yıllık geçmiş 10 günde analiz edilmiyor. Temkinli sağlam ama biraz kazanmaya ihtiyaç duymaktayım. Önemli haberleri ve yayınları nasıl vaktinde takip edeceğim. Özet yol haritası sunabilirmisiniz. Birde Portföyümü sizinle paylaşsam uygunluğunu analiz edebilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir