Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.915
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.915
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Binance, Kazakistan’da Resmi Olarak Faaliyet Gösterecek

Kazakistan’a faaliyet izni için lisans başvurusunda bulunan Binance, gerekli onayları resmi olarak aldı.

Kripto para piyasasını dünya genelinde yaygınlaştırmak isteyen borsa hizmeti Binance, Kazakistan’da da hizmetlerini lisanslattı. Popüler şirket, geçtiğimiz günlerde Kazakistan’a lisans başvurusunda bulunmuştu. Ön onay alarak hizmetlerini hazırlayan şirket, artık tam anlamıyla kullanıcılara erişebilecek.

Binance, Kazakistan’dan Lisansını Aldı

Kripto borsası, ülkedeki dijital varlık endüstrisini güçlendirmek ve insanlara kripto hizmeti sunmak amacıyla Kazakistan’dan resmi olarak lisansını aldı.

Daha önce ön onaylı bir şekilde hizmet çatısını hazırlayan şirket, lisansıyla birlikte ülkedeki kullanıcılarına tam anlamıyla erişebilecek. Astana Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA), gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra borsa için lisans hazırladı. Bu lisans sayesinde Binance, AFSA’ya bağlı bir hizmet sağlayıcısı olarak ülkedeki varlığını genişletecek.

Dünya genelinde yoğun ilgi gören kripto borsası, tüm dünyada en çok kullanılan hizmet sağlayıcısı olarak öne çıkıyor. Şirket daha önce, Fransa, Dubai, İspanya, Japonya ve İsrail gibi ülkelerle de onay amacıyla etkileşime geçmişti. Binance, uyum odaklı bir borsa olma yolunda hızla ilerliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir