Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.562
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.562
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, İngiltere’den Yeni Kullanıcı Kabul Etmeyecek

Binance İngiltere

En büyük kripto para borsası olan Binance,16 Ekim 19:00 (TSI) tarihinden itibaren İngiltere’den yeni kullanıcı kabulünü durdurduğunu açıkladı.


▪️ FCA’nın yayımladığı karar bildirisinde, kayıtlı olmayan kripto varlık firmalarının, yetkili bir şirketleri olmadığı sürece Birleşik Krallık tüketicilerine kripto varlıkları tanıtamayacakları belirtilmişti.

▪️ Binance borsası yaptığı açıklamada, Birleşik Krallık’ta 8 Ekim 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan Finansal Promosyon Rejimi nedeniyle şirketin tanıtım faaliyetlerinin geçici olarak Finansal Denetim Otoritesi kurallarına uymak amacıyla durduruyor.

▪️ Verilen bu karar, diğer gerekliliklerin yanı sıra REBS’in Binance ürünleri ile ilgili reklamlarını yasakladı. Borsa tarafından yapılan açıklamada ise “Binance şu anda yeni bir yetkili arıyor. Borsamız için önümüzdeki dönemde çeşitli kısıtlamalar yürürlüğe girecek.” ifadelerine yer verdi.

▪️ Bu ifadelerinden sonra “FCA ile yakın bir şekilde çalışıyoruz, mümkün olan en kısa sürede finansal promosyonlarımızı onaylayacak başka bir uygun FCA yetkili firma bulmaya çalışıyoruz.” cümlelerini de ifadelerine eklemeyi unutmadı.

▪️ Binance daha önceden yapmış olduğu duyurular aracılığı ile Rusya, Kanada vb. gibi ülkelerden çeşitli sebeplerden dolayı çekildiğini duyurmuştu.


Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir