Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.749
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.749
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance İkinci Lunc Yakımını Gerçekleştirdi

Kripto para borsası Binance, duyurduğu haftalık Lunc yakım mekanizmasının ikincisini de gerçekleştirdi.

Terra krizinin ardından yatırımcıların mağduriyetini gidermek amacıyla birçok yöntem ortaya atıldı. Bunlardan birisi ve en ilgi göreni Binance borsasının başlattığı yakım mekanizması oldu. Kripto borsası, 26 Eylül tarihinde duyurduğu yakım mekanizması ile Lunc işlem çiftlerinden elde ettiği gelirin yüzde 1.2‘sini yakacağını belirtti. Haftalık gerçekleştirilen yakım mekanizmasının ikinci ayağı da gerçekleşti.

Binance Lunc Yakımına Devam Ediyor

Lunc topluluğunun yardımına koşan Binance, haftalık yakım mekanizmasına devam ediyor. Geçen hafta yaklaşık 2 milyon dolarlık Lunc yakan borsa, bu hafta da yakımını tamamladı. İkinci yakım işleminde yaklaşık 1 milyon dolarlık 3 milyar token dolaşımdan çıkarıldı.

Haftalık yüzde 1.2’lik yakım mekanizmasına devam eden borsa, bu haftaki yakımını da gerçekleştirdi. Yakım haberini, popüler coin’in topluluğuna ait doğrulayıcı olan LUNCDAO sosyal medya aracılığıyla paylaştı. LUNCDAO, topluluğa yaptığı yardımlardan dolayı kripto para borsasına teşekkür etti.

Binance tarafından henüz bir güncelleme gelmese de özellikle ağ kayıtlarını inceleyen topluluk üyeleri yakımdan haberdar oldu. Topluluk sayfalarından biri olan LunaBurnTracker de yakım haberini verenler arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir