Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.665
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.665
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, Güney Kıbrıs’tan Kripto Hizmet Kaydı Aldı

Kripto para borsası Binance, Avrupa genişlemeleri kapsamında yeni bir gelişme olarak Güney Kıbrıs’tan kripto hizmet kaydı aldığını duyurdu.

Popüler borsa Binance, alt şirketi Binance Cryprus Limited için ülkeden hizmet kaydını aldı. Borsa, Kıbrıs Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CySEC) tarafından izin aldı. Binance resmi olarak, Kripto Varlık Hizmetleri Sağlayıcısı (CASP) olarak hizmet verecek. Sınıf 3 kaydı olarak belirlenen bu iş birliği, ülkedeki kripto çalışmalarında Binance’ye yetki verecek.

Binance, Kripto Alanında Genişlemesini Sürdürüyor

Güney Kıbrıs, Binance şirketine yetki vermekten çekinmedi. Ülke tarafından aldığı kayıt ile birlikte Binance, CySEC’in katı kurallarına uygun olarak hizmet verecek. Borsaya verilen kayıt, spot, saklama, bahis ve kart hizmetleri gibi alanlarda yetki vermeyi amaçlıyor.

Global şirket Binance’nin alt şirketi olan Binance Cryprus Limited, ülkedeki operasyonları yönetecek. Kripto borsası, bugün yaptığı blog paylaşımıyla bu yetkiyi duyurdu. Borsa, CySEC tarafından denetlenerek kullanıcılar ile buluşacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, CySEC’in titizlikle üzerinde durduğu politikalara şirketin uyumlu olduğunu belirtti. Zhao, Güney Kıbrıs’ta alınan kaydın uyumluluk açısından bir kanıt olduğunu dile getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir