Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.860
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.860
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Binance, Gözünü Yeniden Japonya’ya Çevirdi

Binance, Japonya’dan çekildikten 4 yıl sonra yeniden pazara resmi bir giriş yapmak için hazırlanıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), 2018 yılında menkul kıymetler düzenleyicisinden gelen ve ülkede lisanssız faaliyet göstermeyi durdurmak için resmi bir bildirime yol açan soruşturmaların ardından Japonya’da bir üs inşa etme planından vazgeçti. Kayıt kurallarına uymadığı için de üç yıl sonra benzer bir uyarı almıştı. Dünyan en büyük kripto borsalarından olan şirket, tekrar Japonya’da faaliyet başlatmak istiyor.

Binance, 4 Yıl Sonra Japonya Pazarına Girmek İstiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Bloomberg’in yazdığına göre 4 yıl aradan sonra yeniden Japonya’da faaliyet göstermek için lisans almak istiyor.

Binance’in dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan Japonya’ya 4 yıl aradan sonra yönelmesinin sebebi ülkenin dijital varlıklara yönelik kolaylaştırma politikasını uygulaması ve kullanıcı sayısının artması açısından ülkenin önemli bir potansiyel taşıması.

Japonya Başbakanı Fumio Kishida’nın “Yeni Kapitalizm” başlığı altında ekonomiyi canlandırma gündeminde Web3 firmalarının büyümesine destek yer alıyor. 

Bir Binance sözcüsü, konu hakkında “Düzenleyiciler ile herhangi bir görüşme hakkında yorum yapmak uygun olmaz” dedi. Ayrıca sözcü, Binance’in “tüketicileri koruyan, yeniliği teşvik eden ve sektörümüzü ileriye taşıyan politikaları şekillendirmek için düzenleyiciler ve politika yapıcılarla birlikte çalışmaya kararlı olduğunu” da sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir