Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.056
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.056
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance Futbol Taraftar Token Endeksi Nedir?

Bitcoin’in fiyatındaki düşüşün sürdüğü bu zamanlarda en çok konuşulan konular arasında Binance’ın çıkarmış olduğu yeni yatırım unsuru Binance Football Fan Token olarak da bilinen endeks yani (FOOTBALL)’dur. Eylül ayında büyük çıkışı ile yankı uyandıran Binance Football Token’ı sizler için araştırdık.

Tam olarak adı “Binance Football Fan Token Index” olan endeks, Binance spot piyasasında listelenen SANTOS/USDT, PORTO/USDT, LAZIO/USDT gibi  belirli futbol kulübü fan tokenlerinin piyasa performansını izleyen bir kripto para fiyat endeksidir. Binance Futbol Taraftar Token Endeksinin bileşenleri, Binance Spot piyasasında listelenen en iyi Futbol Kulübü Taraftar Tokenlarıdır.

%50 lik kısmı yani Temelini Santos Fan Token,Porto Fan Token,Lazio Fan Token oluştururken  PSG, BAR ve CITY gibi tokenler de fonun içerisinde yer almaktadır.

Binance Football Fan Token Index, USDT cinsinde, dev borsada listeli SANTOS/USDT, PORTO/USDT, LAZIO/USDT gibi bazı fan tokenlerin fiyatların ağırlıklı ortalamalarını kullanan bir formülle hesaplanıyor. Bu sayede yatırımcıların tek bir varlığa yatırım yapmasıyla çoklu yatırım aracına yatırım yapması sağlanıyor. USDT cinsinde işleme sunulan Football Fan Token’da 25 kata kadar kaldıraç seçeneği de bulunmaktadır. Sizler Binance Futbol Taraftar Token Endeksi grafiğini ve canlı verileri Vadeli İşlemler USD Ⓢ -M Endeksi sayfasında görüntüleyebilirsiniz .

Binance’dan aldığımız verilere göre fan tokenlerin endeks içerisindeki ağırlıkları şu şekildedir:

Binance Football Fan Token

Binance yanında diğer büyük borsalarında Fan Tokenları listelemesi kripto para borsasında ise oldukça olumlu karşılandı. Bu sayede endeks, ilk işlem gününde önemli bir hacme ve yükselişe ulaşmayı başardı. Football Fan Token (FOOTBALL) yazının kaleme alındığı sırada 1.120.32803 USDT civarlarında idi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir