Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.947
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.947
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance F1 Dünyasına Adım Atıyor

Binance,Pierre Gasly,F1,Alpine Formula 1,Grand Prix,Binance Borsası

Binance sayesinde kripto para alanı ile Formula 1’in beklenmedik buluşması gerçekleşiyor.

Binance, BWT Alpine F1 Takımı’nın sürücüsü Pierre Gasly ile işbirliği yapıyor. Dünya çapında tanınan kripto para borsası, 26 Kasım 2023’teki Abu Dhabi Grand Prix’i için heyecan verici bir dokunuş sunmaya hazırlanıyor: Kask tasarımı yarışması düzenleniyor. Bu yarışma, Binance platformunu kullanan hem mevcut hem de yeni kullanıcılar için açık olacak. Formula 1 tutkunları dünyanın dört bir yanından bu heyecan verici etkinliğe katılabilecekler.

Yaratıcılığı ve yeniliği teşvik etmeye yönelik düzenlenen yarışma, katılımcılardan benzersiz kask tasarımlarıyla 8 Eylül 2023 tarihine kadar başvurularını bekliyor. Bu etkinlik, Binance’in temel değerlerini ve ileri görüşlü yaklaşımını seçilecek tasarımlarda yansıtmayı amaçlıyor. Aynı zamanda, motor sporları topluluğunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen kampanya, resmi Şartlar ve Koşullar belgesinde sunulan yönergeler doğrultusunda yürütülecek.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Fransız Formula 1 pilotu Pierre Gasly, coşkusunu gizlemeyerek şunları dile getirdi: “Binance ile birlikte bu eşsiz kask tasarımı yarışmasında yer alacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum. F1 ve kripto topluluklarını bir araya getirerek yaratıcı ve yenilikçi bir etkileşim yaşamak harika bir fırsat. Prestijli Abu Dhabi Grand Prix’indeki yarışımda temsil edecek olan bu ortak yenilikçi ruhu yansıtan tasarımı sergilemek için sabırsızlanıyorum.”

En büyük merakla beklenen duyuru, 15 Eylül 2023 tarihinde açıklanacak ve büyük ödül kazananının kim olduğunu ortaya çıkaracak. Seçilen tasarım, Abu Dhabi Grand Prix’i sırasında Gasly’nin kaskını süsleyecek ve bu büyük onur kendisine ait olacak. Aynı zamanda, kazanan tasarımın sahibine özel imzalı bir kask kopyası da sunulacak.

Binance, Formula 1 dünyasına ilk adımını atmıyor. Daha önce, 1 Şubat tarihinde BWT Alpine F2022 Takımı ile işbirliği kurmuştu.

Bu işbirliği, Alpine F1 Takımı Taraftar Tokeni’nin (ALPINE) Binance Launchpad üzerinde bir BEP-20 yardımcı token olarak sunulacağını gösteriyordu. Öncü Formula 1 ekibi olan ALPINE, Binance Taraftar Token Platformuna katılarak, spot alım satım, banka kartı alımları ve eşler arası işlemler gibi çeşitli kanallarda ticarete konu olmaktadır.ALPINE F1 takımının Binance Borsasında bir Taraftar Tokeni’ne sahip olması kripto sektörünün,motor sporlarına daha kolay ve hızlı entegre olması yönünde öncülük yapıyor.

Formula 1 tutkunları,ALPINE taraftar tokenini satın almak için aşağıdaki %20 komisyon indirimli linkimiz ile kayıt olup satın alım satımlarını gerçekleştirebilir:

Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Olmak İçin Tıklayınız


İlginizi Çekebilir:Alpine F1 Team Fan Token Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir