Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.354
% 6.85
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.354
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Ethereum PoW Madencilik Havuzunu Başlattı

Merge güncellemesinin ardından geleneksel ağı devam ettiren Ethereum PoW (ETHW), Binance madencilik havuzunda kazılabilecek.

Ethereum birleşmeyi başarıyla tamamlarken, aynı zamanda ağ bölünmesi yarattı. Tüm ağ başarılı bir değişimle, PoW’dan ayrılarak PoS’a geçiş yaptı. PoS geçişinin getirdiği imkanlar neticesinde, madencilere olan ihtiyaç ortadan kalktı. Geleneksel yöntemlerle madencilik yapmak isteyen Ethereum kullanıcıları, ETHW ağında kalmayı tercih etti.

Binance, Ethereum Madenciliğini Duyurdu

Ağ yapısında yapılan gelişmeler sayesinde ETHW, kullanıcılara sunduğu imkanları genişletti. Özellikle, cüzdan varlıklarında kullanılabilecek olması dikkat çekti. Binance yaptığı paylaşımda, ETHW madencilik havuzunu başlattığını ve kısa bir süre havuz ücreti talep etmeyeceğini duyurdu.

Madencilerin ilgisini üstüne çekmek isteyen borsa, başlattığı promosyon neticesinde 29 Ekim‘e kadar madencilik işlem ücretini talep etmeyecek. Popüler borsa, duyuruda kullanıcılarını şu şekilde uyardı;

“Binance, kullanıcılarını korumak için süreçleri titizlikle inceliyor. Listeleme süreci, herhangi bir madeni para/token için yapıldığı gibi aynı katı inceleme sürecinden geçecektir. Binance Pool’da ETHW’yi desteklememiz, ETHW’nin listelenmesini garanti etmez. Binance, şirket içi politikamıza göre herhangi bir listelemeyi garanti etmez.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir