Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.476
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.476
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Ekledi: Wrapped XRP Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Dev Bitcoin borsası Binance, önemli bir altcoin duyurusunda bulundu. Binance platformunda wXRP entegrasyonunu tamamladı. Kullanıcılar artık borsa aracılığıyla Wrapped XRP yatırımı yapabilir ve alım satımına başlayabilir. Peki Wrapped XRP nedir? coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, önemli bir altcoin duyurusunda bulundu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, blogunda Wrapped XRP (wXRP) entegrasyonunun tamamlandığını ve bu varlık için mevduatların açıldığını duyurdu. wXRP, Ethereum’un ERC20 standardını temel alır. 

Blog gönderisine göre, bu kripto para birimi için para çekme işlemleri daha sonra eklenecek. Binance, Wrapped XRP mevduatlarının XRP olarak kredilendirileceği ve kullanıcıların hemen alım satıma başlayabilecekleri konusunda açıklamada bulunuyor. Borsa ekibi, 0x39fBBABf11738317a448031930706cd3e612e1B9 olan wXRP sözleşme adresini sağladı.

Wrapped XRP nedir ve ne için kullanılır?

wXRP, 1:1 oranında XRP ile desteklenen bir tokendir ve XRPL’ye alternatif olarak alınıp satılabilir veya Blockchain’lere gönderilebilir. WXRP ile değiştirilebilen XRP rezervi, orijinal paraları “sararak”, Ethereum cüzdanları ve DeFi dahil dApp’ler gibi yeni Blockchain ağlarında kullanılmalarına izin veren Wrapped DLT projesi tarafından tutulur. wXRP, Sushiswap ve Unicorn dahil olmak üzere birden fazla mekandaki likidite havuzlarında stake yapmak için de kullanılabilir. Böylece wXRP, XRP için daha fazla yeni kullanım durumu sağlar.

wXRP’nin Binance rezervleri, Hex Trust sorumlusu tarafından yönetilir. wXRP kodu, özellikle Wrapped projesi aracılığıyla yapılan sarılmış XRP anlamına gelir. Bununla birlikte, Ripple’a bağlı kripto parayı diğer platformlar aracılığıyla da sarabilirsiniz. Her Wrapped token açılabilir ve orijinal token ile değiştirilebilir. Wrapped XRP, geçen yılın Aralık ayından bu yana ERC-20’de piyasaya sürüldü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir