Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.323
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.323
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance Dolaylı Olarak Bu Altcoin İle Ortak Oldu! 

Binance destekli Travala ile 1INCH Network ortaklığı kuruldu. Ortaklık, 1INCH holder’larının önde gelen kripto dostu seyahat web sitesinde farklı ürünler rezerve etmelerine imkan sağlayacak.

Binance destekli Travala, 1inch Network ile işbirliğine gitti

Merkezi olmayan borsa veri toplayıcı platformu 1inch Network, Travala ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Ortaklığın bir parçası olarak Binance destekli seyahat acentesi Travala, platformuna bir ödeme seçeneği olarak 1INCH tokeni’ni ekleyecek.

Yapılan basın açıklamasına göre entegrasyon, 1INCH token holder’larının 230 ülkede 2,2 milyondan fazla otel ve ev, 600’den fazla havayolu şirketi ve diğer etkinlikler için rezervasyon yapmasına imkan sağlayacak. Ayrıca Travala’nın çeşitli seyahat ürünlerine de erişebilecekler.

Tarafların ortaklıktan beklentileri ne?

Geliştirmenin ardından, 1inch Network kurucu ortağı Sergej Kunz, şirketin ürün ve çözümlerinin toplu olarak benimsenmesinin toplayıcının en büyük önceliği olduğunu söyledi. Sergej Kunz, entegrasyonun birçok potansiyel kullanıcıya satın alma imkanı sunarken, 1INCH tokeni için yeni kullanım alanları yaratmasını bekliyor. Ortaklığa ilişkin olarak değerlendirme yapan Travala.com CEO’su Juan Otero, şu yorumlarda bulundu:

Kitlesel kripto para biriminin benimsenmesine yönelik taahhüdümüzü sürdürürken, kripto topluluğunun büyümesini savunmak ve 1INCH’e yeni bir kullanım örneği getirmek için 1inch Network ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Ekip, işleriyle ilgili vizyonlarıyla beni etkiledi ve kripto topluluğunda dalgalar yarattıklarını göreceğimizden şüphem yok.

1inch Network kısa süre önce spot fiyat toplayıcı çıkardı

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere 1inch Network kısa süre önce Blockchain’deki merkezi olmayan borsalarda işlem gören varlıklar için veri sağlamak amacıyla bir spot fiyat toplayıcı çıkardı. Aracın nihai amacı, bilgi ile ilgili görevleri çözmek ve Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Optimistic Ethereum, Arbitrum ve Gnosis Chain üzerindeki DEX’leri destekliyor.

Yine Coinmuhendisi.com haberlerinden hatırlayacağınız üzere, bu yılın başlarında protokol, likidite sağlayıcılarını teşvik etmeye odaklanan “1inch Earn” adlı yeni bir yatırım aracını da başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir