Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.174
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.174
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Dijital Kimlik Token’ı BAB’ı Piyasaya Sürdü

BNB Chain’in yeni teknolojisi duyuran Binance, ağ içerisine yenilikler getirmeye devam ediyor.

Kripto para borsası Binance, platformdaki doğrulanan kullanıcıların durumunu tescilleyecek ilk token’ı piyasaya sürerek merkeziyetsiz kimlik araçlarına yöneliyor. Borsa, KYC doğrulamasını tamamlayan Binance kullanıcıları için kimlik kanıtı olarak kullanılan Soulbond token olan Binance Account Bound (BAB) token’ını piyasaya sürdü.

Binance, BNB Chain Token’ı BAB’ı Kullanıma Sundu

Binance tarafından yapılan duyuruda, ​​BAB token’ının BNB Chain‘de ihraç edilen ilk SBT olduğu belirtiliyor. Birçok farklı kullanım alanı için tasarlanan token, öncelikli olarak Binance’teki Müşterini Tanı (KYC) kontrollerinde kullanılacak.

BAB token, ilk olarak Binance tarafından BNB Chain‘de yayınlanacak. BNB Chain’deki birkaç proje, BAB token’larını topluluklarına kimlik bilgileri olarak tanıtacak. Doğrulanmış Binance kullanıcısı bir BAB token’ı oluşturduğunda, zincir üzerinde destekleyici projelerin oluşturulmasına katılabilecek ve ödüller kazanabilecek.

Binance kimliği işlevi görecek token, üçüncü parti protokoller tarafından da botlardan kaçınmak, NFT airdrop’larını gerçekleştirmek ve oylamaya dahil etmek gibi çeşitli amaçlar için de kullanılabilecek. BAB ile ilgili daha fazla detay BNB Chain tarafından daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir