Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.650
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.650
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance de Var: Büyük İsimler Bu Mateverse Coin’e Yatırım Yaptı!

Binance’in inovasyon ve risk sermayesi kolu olan Binance Labs, bugün şirketin Ultiverse’in başlangıç ​​turuna liderlik ettiğini doğruladı. Son yatırım sayesinde Binance Labs, BNB Chain ekosistemindeki metaverse coin tekliflerini geliştirmeyi planlıyor.

Metaverse coin, Binance Labs ve DeFiance Capital’den 4.5 milyon dolar fon tapaladı

Binance Labs’e ek olarak, en son başlangıç finansman turu Defiance Capital tarafından ortaklaşa yönetildi. Diğer yatırımcılar arasında Three Arrows Capital ve SkyVision Capital bulunuyor. Ultiverse, Web 3’ü ilk AAA Blockchain oyununa ev sahipliği yapacak VR uyumlu bir sanal dünya ile bağlamak için çalışıyor. BNB Chain Fund Yatırım Direktörü Gwendolyn Regina, son yatırım hakkında şu yorumları yaptı:

Blockchain oyunları hala emekleme aşamasında. GameFi’nin ilk nesli, ağırlıklı olarak basit kart tabanlı oyunlardı ve yüksek kaliteli AAA oyunlarına büyük ihtiyaç var. Bu nedenle BNB Chain, GameFi’nin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için Ultiverse gibi projeleri desteklemekten çok memnun.

Ultiverse, şirketin fonları ürünü geliştirmek, üst düzey yetenekleri çekmek ve topluluğun büyümesini kolaylaştırmak için kullanacağını belirtti. Ek olarak, başlangıç yatırımı Ultiverse’in operasyonlarını genişletmesini kolaylaştıracak. Binance Labs, son birkaç ayda gelişmekte olan Blockchain ve kripto şirketlerine yaptığı yatırımları önemli ölçüde artırdı. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere Aralık 2021’de, Multichain’in 60 milyon dolarlık finansman turunu yönetti.

Ultiverse piyasa bir 3D MMORPG oyna-kazan oyunu sürecek

Ultiverse, gerçekçi bir ekosisteme sahip bir 3D MMORPG oyna-kazan oyunu olan ilk dahili oyunuyla birlikte piyasaya sürülecek. Ve bu oyunda, oyuncuların farklı rolleri birbirleriyle etkileşime girebilecek. Ultiverse CEO’su Frank Ma, Binance yatırımı ve teknolojisinin geleceğine dair şunları söyledi:

Web3 oyun metaverse’üne ilişkin ortak bir vizyonu paylaştığımız için Binance Labs ve BNB Chain ekosistemiyle birlikte Ultiverse’i büyütmekten heyecan duyuyoruz. Ultiverse’in hem Web 3’ün hem de oyuncuların yaygara kopardığı bir kavram kanıtı olacağına eminim. Bunu, karmaşık sanal dünyalar sağlayarak ve daha da önemlisi, bu dünyalarla etkileşime geçmenin ve gerçekten işbirlikçi bir şekilde etkilenmenin yollarını sağlayarak yapacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir