Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.675
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.675
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Coin (BNB) Düşüş Trendine Girebilir

Yakım mekanizması ve karınca gibi işleyen ekosistem yapısına rağmen BNB, ağ içi ölçüm verilerinde düşüşler yaşamaya başladı.

Binance ağ yapısının merkeziyetsiz para birimi olan BNB, geçtiğimiz hafta yaklaşık 1.500 adet coin yakımı gerçekleştirdi. Planlanan ekosistem yakım mekanizmasına uygun giden proje, fiyat istikrarını sağlamayı da başardı. Özellikle BNB ağına 1.73 milyondan fazla kişinin katılması, küresel büyüme gücünü de ortaya koydu. Ancak bazı veriler BNB üzerine kara bulutları getirebilir.

BNB Düşüşe Geçebilir

Kripto para piyasasının en güçlü coin’lerinden biri olarak görülen BNB, küresel anlamda güçlenmeye devam ediyor. Dünyanın tüm kıtalarında bilinirlik kazanan coin’in, Ethereum’u geçebileceği iddia ediliyor.

Yılın dört çeyreğine de arz yakımı planlaması yapan Binance, ekosistemini ve kripto para birimini güçlendirmeye devam ediyor. Akıllı sözleşmeler ve borsa coin’i BNB, geleceği güçlü bir şekilde inşa ediyor. Ancak ağ içi verilerde gözlemlenen düşüşler, coin için düşüş sinyalleri anlamına gelebilir.

AMBCrypto’nun analizine göre, ağ içi ölçümlerin trendi anlamada öne çıkıyor. Şuan BNB açısından trendin ayı piyasasına döndüğünü belirten analiz, zor günlerin gelebileceğini iddia etti.

BNB Veri Analizleri

BNB’nin MRVR oranı geçen hafta düşüş yaşadı. Bu sinyal fiyat istikrarının bitebileceğini gösteriyor olabilir. Ayrıca paralel olarak coin hacmi de son yedi gün içinde düşüş yönlü ilerledi.

Ayrıca popüler kripto para, bu ay başından beri sosyal aktivitelerde düşüşler yaşıyor. Bu veri kripto topluluğunun popüler coin üzerindeki ilgi ve alakasının kaybolduğunu gösteriyor olabilir.

CryptoQuant’ın yayımladığı verilere göre de RSI tarafında ciddi sıkıntılar yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi olarak tabir edilen RSI tarafında yoğun satış baskısı gözlemlendi. AMBCrypto, bu verinin de düşüş sinyali olduğunu iddia etti.

Son olarak tüm bu olumsuzluklara rağmen BNB’nin popülaritesi günden güne artıyor. Yapılan bir analizde, en büyük 1.000 balinanın aktif olarak kullandığı akıllı sözleşmeler arasında popüler coin birinciliği sırtlandı.

Ayrıca Binance ağında yaşanan bir hacklenme olayı, sosyal medyada gündem olmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir