Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.904
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance CEO’su Richard Teng’in Yeni Yıl Mesajı ve Kripto Para Piyasası İçin Öngörüleri!

Binance CEO'su Richard Teng'in Yeni Yıl Mesajı ve Kripto Para Piyasası İçin Öngörüleri!

Dünya Çin Yeni Ay Yılı’na girdiğinde, kripto para dünyasının önde gelen borsalarından biri olan Binance yeni CEO’su Richard Teng, sıcak dileklerini ileterek kripto para piyasası ve Bitcoin için umut dolu bir bakış açısı sundu.

Teng’in Çince olarak paylaştığı yeni yıl mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün, kutlama ve yenilenme zamanı olan Ay Yeni Yılı’nın ilk günü. Ejderha Yılı’na adım atarken herkese refah ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Ejderha ve kaplan sıçrasın, ejderha ve anka kuşu uğur getirsin ve ejderha ve at ruhu hepimize ilham versin. Yeni Yılınız kutlu olsun!”

İlginizi çekebilir: Bitcoin’in Geleceği: Yön ve Hedefler Neler?

Teng, ileriye dönük olarak 2024’ü Üç Element ve Dokuz Şans Yılı olarak nitelendirerek çeşitli sektörler için umut verici bir gelecek öngördü. “Talih çarkı akıllı teknoloji, telekomünikasyon, havacılık, yüksek teknoloji endüstrileri, ilaç ve tabii ki kripto para sektörünün lehine dönecek” diyen Binance CEO’su, kadınların bu dönemdeki rolünün önemini vurguladı. “Dokuz Şans, kadınları tercih ediyor, bu da daha fazla kadının liderlik rollerine adım attığını görmeyi bekleyebileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bitcoin ETF’lerinin ortaya çıkması ve Bitcoin’in yarılanma (halving) geçirecek olmasıyla birlikte Bitcoin fiyatının yükselmeye devam etmesi gerektiğine inandığını belirten Teng, “Bakalım Ejderha Yılı kripto paralar için neler getirecek?” diye sordu. Ancak Teng, sözlerinin bir tahmin ya da finansal tavsiye olmadığını, mevcut eğilimlere dayanan iyimser bir bakış açısı olduğunu da hatırlattı.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir