Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.002
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.002
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance CEO’su: Önümüzdeki 10 Yıl Bu Altcoin’lerin Yılı!

Binance CEO’su CZ, DeFi ve DEX’lerin uzun vadede merkezi borsaları geride bırakacağını tahmin ediyor. Yakın tarihli bir podcast’de konuşan CZ, ayı piyasası hakkında yatırımcılara tavsiyelerde verdi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, DeFi için 10 yıllık tahmin yaptı

Bankless YouTube kanalındaki yeni bir röportajda, Binance CEO’su, 10 yıl içinde merkezi olmayan Blockchain projelerinin merkezi finans (CeFi) ve merkezi borsaların (CEX’ler) üzerinde yükseleceğini tahmin etti. Podcast’ın bir kısmında CZ şu ifadelere yer verdi:

Bence beş veya 10 yıl içinde, merkezsiz borsalar (DEX) merkezi borsalardan (CEX) daha büyük olacak… Maksimum 10 yıl içinde DEX’ler ve DeFi, CeFi’den daha büyük olacak.

Zhao (CZ) ayrıca, merkezi kripto protokollerinin sonunda merkezsiz olanlar tarafından aşılacağına inanıyor. Ancak, birçok insanın hesaplarına erişmek için geleneksel yöntemleri tercih edeceğinden, bunların bir arada var olabileceği bir geleceğe hala inandığını söylüyor. Bu konuda CZ’nin açıklamaları şunlardı:

Merkezi borsaların sıfıra gitmesinin uzun zaman alacağını düşünüyorum. Ancak DeFi’nin merkezi borsalardan daha büyük olması beş [veya] 10 yıl [önce] alacak. Bununla birlikte merkezileştirilmiş borsalar gelecek on yıllar boyunca devam edecek.

DEX’lerin neden daha fazla tercih edildiği konusunda gelince, CZ bunun için bir dizi faktör sıralıyor:

Sanırım, hala bir e-posta ve şifre kullanmaktan çok daha rahat olan birçok insan var. Ebeveynlerimin nesline sorarsanız, özel anahtarlarının şifreli yedeklemelerini dağıtık bir şekilde yapmak için bir USB bellek kullanmak yerine [e-posta ve şifre] tercih ederlerdi…Teknolojinin, merkezi olmayan şeylerin çok daha kullanışlı olacağı bir noktaya geleceğini düşünüyorum. Aslında kullanımı daha kolay çünkü KYC [müşterinizi tanıyın düzenlemeleri] yapmak zorunda değilsiniz. Tüm bu çok sıkıcı işlemleri yapmak zorunda değilsiniz. Cüzdanınız üzerinde kendi kontrolünüz olabilir.

CZ’nin açıklamaları Michael Saylor ve Nayib Bukele’nin beğenisini topladı

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, CZ aynı podcast’te mevcut fiyatların yatırım yapmak için fırsat olduğunu söyledi. Ayrıca, CZ’nin bu açıklamaları Michael Saylor ve Nayib Bukele’nin beğenisini topladı. Dün, El Salvador başkanı Nayib Bukele, Twitter’dan ülkenin 19.000 dolardan 80 Bitcoin satın aldığını bildirdi. Bukele ayrıca ülkenin son düşüşten etkilenmediğini söylüyor. 1 Temmuz’da Nayib Bukele’nin Twitter’dan yaptığı açıklamalar şöyleydi:

Bitcoin (BTC) gelecektir. Ucuza sattığınız için teşekkürler.

Son olarak, TradingView verilerine göre Bitcoin fiyatı hafta sonuna 19.000 dolar bandında girdi. Bununla birlikte, günün öne çıkan gelişmeleri arasında Coinbase’in BTC satışlarını durdurması yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir