Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.584
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.584
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Binance CEO’su O Altcoin İçin Konuştu: İddiaları İnceliyoruz!

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Terra’ya yönelik yapılan iddiaları araştırdığını söyledi. Açıklamalar, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao tarafından yapıldı. İşte detaylar…

Birçok büyük isim suçlanıyor

Twitter’daki bir kullanıcı, Terra’nın eleştirmenleri arasında en göze çarpanı oldu. Terra konusunda o kadar sertti ki Fortune dergisi Binance CEO’su ile röportaj yaparken onun tweetlerine atıfta bulundu. Oldukça ayrıntılı bir Twitter dizisinde eleştirmen FatMan, Terra’nın piyasaları manipüle ettiğini ve borsalara ve diğer üçüncü taraf kolaylaştırıcılara ödeme yaparken insanların milyarlar kaybetmesine neden olduğunu iddia etti.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere FatMan, Jump’ın başkanı Kanav Kariya’yı bir kukla olduğu ve gizli bir grup işlettiği iddialarıyla suçladı. Ardından FatMan, kripto borsası FTX’in CEO’sunu hedef alarak, onu JDEX platformu olan Serum ile %30’luk bir anlaşmayı kolaylaştırmakla suçladı. Eleştirmen ayrıca Terra’nın Terra çöküşünde fonlarını kaybeden küçük yatırımcıları tazmin etme planı olmadığını iddia etti.

Binance CEO’su, Terra iddialarından bahsetti

Şimdi, Binance CEO’su CZ, Fortune ile yaptığı röportajda, kendisinin de dahil olduğu borsanın Terra hakkındaki iddiaları takip ettiğini ve iddiaları tespit etmek için bir araştırma ekibi oluşturmak üzere harekete geçtiğini açıkça ortaya koydu. CZ’ye göre, Binance içinde, analiz edilecek ve gerçeklerden alınacak çok fazla veriye sahip bir soruşturma ekibi var. Borsa ayrıca, gerektiğinde dünyanın her yerinden yerel yürütme kurumlarıyla da yakın işbirliği içinde çalışır. CZ, FatMan tweet’leri hakkında şunları söyledi:

Ekibimizden FatMan’in bu iddialarının her birini incelemesini istedim. Elimizdeki verilere dayanarak bakmalarını ve herhangi bir sonuca varabilirsek bunu kolluk kuvvetleriyle paylaşmamız gerektiğini söyledim. Bugüne kadar, iddiaların hiçbirini onaylayamıyoruz veya reddedemiyoruz. Ancak topluluğun kötü davranışları izlemesine ve durdurmasına yardım etmeliyiz. O yüzden böyle bir analiz yapıyoruz.

FatMan, geçtiğimiz günlerde Binance’in ABD kolu hakkında bir tweet attı. Bu sefer Binance.US’nin durum tespiti yapmak ve güvenliği sağlamak için oldukça zayıf bir süreç yürüttüğünü belirtti. Eleştirmenin iddiaları, CZ’nin Binance borsasının Terra’yı araştırabileceği yönündeki iddiasına itiraz etme amaçlı görünüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir