Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.811
% 4.13
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.811
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance CEO’su, FTX Olaylarına Sitem Etti

Kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), FTX hack saldırılarının berbat bir şov olduğunu iddia etti.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası FTX, son olarak hack saldırılarıyla gündeme geldi. İflas eden kripto para borsasının hack saldırısına uğraması ve 400 milyon dolarlık bir varlığın çalınması gündemi meşgul etti. Son yaşanan olaylarda, FTX borsasından onlarca kripto para biriminin çıkışı gözlemlendi. Kripto endüstrisi, bu durumun bir hack saldırısı olduğunu belirtti. Ayrıca Tether, hacker’a ait olduğunu düşündüğü bir cüzdanı kara listeye aldı. FTX olaylarının ardı arkası kesilmiyorken, Binance CEO’sundan da çarpıcı bir açıklama geldi.

Binance CEO’su: Berbat Bir Şov

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), gündeme bomba etkisi yaratan FTX hack olaylarını değerlendirdi. CZ, yaşananların berbat bir şov olduğunu iddia etti.

Binance patronu CZ, yaşanan olaylara dair yorumunu Twitter üzerinden yaptı. FTX borsasının hack’lenmesini hedef alan CZ, olayların bir adamın suçu olmaktan ziyade, kripto endüstrisinin suçu olacağını öne sürdü.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın, likidite sorunları ve müşteri fonlarıyla işlem açması gündeme bomba etkisi yaratmıştı. Konuyu sezdikten sonra hamle yapan CZ, FTX borsasının batışında büyük bir paya sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir