Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.974
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.974
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance CEO’su CZ, Binance Hakkındaki İddaları Yalanladı!

binance cz

Medyada yer alan rakamların hatalı olduğunu belirten Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu konuda açıklamalarda bulundu.


▪️ Dünyanın önde gelen kripto para borsasının lideri, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, medyanın paylaştığı rakamların gerçek dışı olduğunu ve bunların sadece FUD (Korku, Belirsizlik ve Şüphe) yaratmaktan ibaret olduğunu vurguladı.

▪️ CZ, kendilerinin sürekli olarak konuşulduğunu ve bundan vazgeçilmediğini belirterek, işe alım süreçlerine devam ettiklerini ifade etti ve şu cümleleri kullandı:

“Biz, yetenekli kişilerin yoğunluğunu artırmaya çalıştığımız için zaman zaman istemsizce işten çıkarmalar yapabiliyoruz. Bu, her şirkette yaşanabilen bir durumdur. Medya tarafından belirtilen sayıların tamamının yanlış olduğunu ifade etmek isterim; bu şekilde yapılan haberler FUD yaratmaktan başka bir şey değildir.

Ancak, pozitif bir şekilde bakarsak, bizim hakkımızda konuşmadan duramamaları da dikkate değer bir noktadır. Bu, şirketimizin etkisini ve önemini göstermektedir.

Ayrıca, işe alım süreçlerimize devam etmekteyiz ve hala yetenekli kişileri ekibimize katma konusunda kararlıyız.”

▪️ Ortaya atılan bir habere göre, dünyanın en büyük borsası olan şirketin 1000’den fazla kişiyi işten çıkardığı belirtiliyor. Kaynaklara göre, şirketin tüm personelinin üçte birine kadar işten çıkarmaların yapılması da düşünülen senaryolar arasında yer alıyordu.

▪️ Eski çalışanların ifadelerine göre, işten çıkarma sürecinden en çok etkilenen birim müşteri hizmetleri oldu. Buna ek olarak, Binance’in dünya genelindeki tüm şubelerinin bu durumdan etkilendiği belirtildi.

▪️ Binance’in işten çıkarma operasyonu öncesinde dünya genelinde 8000 çalışanı olduğu medya tarafından ifade edilmişti.

▪️ Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından, bu iddiaların büyük bir kısmının reddedildiği ifade edildi.

binance
▪️ Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun bu iddiaları reddetmesiyle birlikte, şirketin durumu ve çalışan sayısıyla ilgili net bir resim ortaya çıkmaktadır. Herhangi bir büyük organizasyonda olduğu gibi, işten çıkarmaların veya değişikliklerin gerçekleşebileceği anlaşılmalıdır.

▪️ Binance gibi büyük bir kripto para borsası, sürekli olarak büyüyen ve gelişen bir sektörde faaliyet göstermektedir. Bu süreçler, şirketin stratejik hedeflerini ve operasyonel etkinliğini iyileştirmek için yapılan adımlar olabilir.

▪️ İşten çıkarma veya istihdam süreçlerindeki değişiklikler, şirketin gelecekteki büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine yönelik bir uyum sağlama çabasının bir parçası olabilme ihtimali de mevcut.


Binance borsasına %20 komisyon indirimli kayıt olmak için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir